Star Wars

Слухове превръщат Star Wars в сериал

Слухове за тв продукция, базирана на Star Wars, покориха Щатите в последните седмици.

Източници твърдят, че се подготвя телевизионен сериал, който да се развива във вселената на Star Wars, подобно на Marvel’s Agents of Shield, който се допълва някак логически с излезлите преди това филми. Предполагаме, че все пак не става въпрос за сюжет, който да наподобява този на Agents of Shield.

В последно време човек все по-често може да се натъкне из форум и блог средите на информация, че Disney се опитва да договори създаването на сериал по Star Wars. Фактът, че тази новина изскочи отново напоследък, говори, че нещо се е променило или нещо е било решено допълнително.

Информацията, до която достигнахме, не съдържа дата на премиера или резюме на проекта, но поне показва докъде са стигнали с разработването на самата идея, също и защо точно сега са тръгнали подобни слухове, както и колко малко вероятно е да видим подобна продукция скоро време на екран. Няколко независими източници твърдят, че графикът е твърде стеснен, тъй като предстои заснемането на поне два филма.

Но защо снимките на филмите биха имали значение? Просто е. Планът е сериалът да бъде заснет във филмовите студия „Пайнуд“ близо до Лондон между продукциите на различните филми, за да може да се използват същите декори и за тв проекта. Всъщност това звучи логично, защото спестява доста пари на продуцентите.

За да може обаче това да се случи, трябва първо да знаят колко време ще им отнеме заснемането на различните филми. Когато това стане ясно, вече могат да започнат планирането на бюджета за сериала. Очевидно, без наличие на разписан бюджет и времева рамка за изпълнение на различните процеси, сериалът няма как да бъде стартиран, така че ще трябва да почакаме доста.

Както споменахме, фактът, че се появяват тези слухове точно сега, води до извода, че нещо се е променило. Няма реална поръчка на епизоди към този момент, но вече са сформирани екипи за разработване на проекта, начертават се основните идеи, а и намерението е да се включи поне един от оригиналните герои и в сериала.

Проблемът към момента е единствено липсата на време. Надяваме се, че ще чуем повече за този евентуален сериал отново, но в никакъв случай не го очаквайте догодина или нещо подобно. Обзалагаме се, че най-ранната дата за премиера на такъв проект е през тв сезон 2017-2018.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

two + 4 =