Weird Loners

Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

2.3

Скучен

Firstlook: Weird Loners

След Marry Me и One Big Happy логично виждаме нов проект на човек, замесен в Happy Endings. Става въпрос за новата комедия на FOX – Weird Loners с участието на Закари Найтън (Дейв от Happy Endings).

Заглавието подсказва какво трябва да очакваме от Weird Loners – още от самото начало ни запознават с четиримата главни персонажи. Сташ Левандоски (в ролята Найтън) е арогантен женкар, който използва жените само и единствено с една цел – секс. Карън Голдфарб (в ролята Беки Нютън, How I Met Your Mother) пък е безкрайна романтичка, която отказва да се задоми със скучния ѝ приятел Хауърд. Зара Санду (в ролята Мийра Кумбани) е разорена художничка, която се изнася от дома на приятеля си. Четвъртото попълнение към тези странни индивиди е от може би най-странният от тях – братовчедът на Сташ, Ерик (в ролята Нейт Торънс, Mr. Sunshine), който изобщо не го бива в общуването с хората и живее с баща си. Е, живееше с баща си.

Нещата се завъртат по обичайния/предсказуем начин и четиримата се оказват врата до врата. Самият сценарий е далеч от забележителен, напротив, наличието на забавни сцени и реплики е сведено до минимум. Някак си самите актьори изнасят този пилотен епизод на гърба си. Не правят нещо толкова запомнящо се и те, но просто им се получават взаимотношенията и има наченки на химия. Липсата на фонов смях също е огромен плюс, но може би единственият за този сериал.

Weird Loners е поредната комедия през този сезон, която ще забравя веднага след пилотния ѝ епизод. Предполагам, че би могла да намери своите фенове и с повече късмет и внасяне на някакъв свеж хумор, би могла да получи подновяване, но моите прогнози са, че ще бъде спряна след 4-5 епизода.

Все пак, ако имате крещяща нужда от комедия (подобно на моя милост), изпробвайте и Weird Loners. Дали ще ви хареса е спорно, но поне правите опити. Току-виж станало чудото.

Шансове за подновяване: 30%

Пoдобни сериaли: Happy Endings, New Girl, How I met Your Mother

  1. TWD_FAN

    шанс за подновяване – 0% като му видях рейтинга, който дори не е достигнал 2 милиона

  2. ewgynyu

    Беки Нютън е много по-известна с ролята си в „Грозната Бети“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

three + fourteen =