Younger

Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

5

Разпускащ

Firstlook: Younger

Реших малко да поразнообразя стиловете и отделих време на един комедиен проект, който, предполагам, че цели да привлече женската аудитория. Базиран на новелата на Памела Сатран със същото име, идва новата комедия на TVLand – Younger. Въпреки че е базиран на тази конкретна новела, няма как да не намерите прилики с The Devil Wears Prada.

Сюжетът на Younger се завърта около Лиза Милър – 40-годишна (интересното е, че актрисата е точно на толкова години) жена, наскоро разведена, която си търси отчаяно нова работа. Тя дълги години не е работила, отглеждала е дъщеря си, която сега е в Индия. След неуспешни опити най-вече поради това, че е прекалено възрастна и не е в час с технологиите, тя решава да излъже, че е на 26 години и да се пробва. Като гледах епизода ми беше интересно на колко точно е актрисата, защото наистина не изглежда на 40. Все пак малко нелепо седи тази идея на авторката, но за благото на забавните сцени, ще го преживеем. Точно тези забавни сцени се надявам в бъдеще да се увеличат многократно.

Актьорският състав на Younger е съвсем приличен за такъв тип сериал. Сътън Фостър (Bunheads) влиза в ролята на Лиза; Деби Мазар (Good Vibes) пък е най-добрата приятелка на Лиза, която е лесбийка, Хилъри Дъф (Gossip Girl) е новата колежка, а Миръм Шор (The Good Wife) е ужасната и гадна шефка. Точно взаимотношенията на Лиза с шефката ѝ са идентични с тези между Мерил Стрийп и Ан Хатауей в The Devil Wears Prada.

Нищо изключително няма в пилотния епизод на Younger, но пък и няма нещо, което да заклеймиш и да те издразни до толкова, че да не гледаш нови епизоди. Пак казвам, групата фенове на този проект (би трябвало да) са жените и е нормално, ако на мъжете им се стори блудкаво и безинтересно. За мен беше съвсем нормална комедия, в която се отличава образа на Лиза и се вижда колко добре е изигран от актрисата. Това ми хареса. Не ми хареса, че забавните моменти бяха много малко.

Зад Younger стои и създателят на Sex and the City – Дарън Стар, което съм убеден, че ще привлече немалко фенове. Върлите фенове на култовия сериал биха припознали сходна визия.

Ако си търсите симпатично и разпускащо сериалче, нищо чудно това да ви хареса и да свърши работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 − thirteen =