Новини относно спинофа на Arrow и The Flash

Киара Рене, известна най-вече с ролята си постановката Big Fish, представена на Бродуей, се присъединява към спинофа на двата хитови сериала на The CW – Arrow и The Flash.

Слуховете са, че тя ще се превъплъти в Кендра Сандърс, по-известна като Hawkgirl – за първи път тя се появява през 1999 година в JSA Secret FIles and Origins. Историята е, че Сандърс отнема живота си и така позволява на Шийра Хол (племенница на бивша Hawkgirl) да влезе в тялото ѝ, като спомените на Сандърс остават.

Другата новина е, че звездата от Doctor Who Артър Дарвил също влиза в екипа. Той ще влезе в ролята на Рип Хънтър – в описанието на героите той е описван като The Traveler (Пътешественика). Той е млад, харизматичен и разчита на своя чар и идва от бъдещето, където е приел секретна мисия. Рип носи със себе си десетки тайни и е видно, че е изстрадал доста.

Двамата млади актьори се присъединяват към вече известните имена – Брендън Рут, Виктор Гарбър, Уентуърт Милър, Доминик Пърсел и Кайти Лоц. Продуценти ще бъдат Грег Берланти, Андрю Крейсбърг, Марц Гугенхайм и Сара Шектър. Все още проектът няма име, но се очаква да дебютира в началото на 2016 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

thirteen − 7 =