Banshee

Кои са новите актьорски попълнения в Banshee?

Кои са новите лица на Banshee, които ще видим през предстоящия му четвърти сезон.

Хитовият сериал на Cinemax наскоро приключи излъчването на третия си сезон, но по всичко личи, че творческият екип на Banshee не се е отдал на заслужена почивка, а точно обратното. Вече са известни някои от новите попълнения в актьорския състав, а покрай тях се прокрадва и част от поне една сюжетна линия, на която ще се залага в четвъртия му сезон.

Ето кои са новите лица на Banshee:

Ана Айора (The Big Wedding, Chop Shop) влиза в ролята на заместник шерифа Нина Крус, която се присъединява към участъка в Банши. Умната и корава Крус всъщност се оказва човек на Кай Проктър (Улрих Томсен). Въоръжена с инстинкт на убиец, тя е перфектното хладно оръжие в ръцете на Проктър, което ще улесни престъпните му ходове.
1

Ще видим и Илайза Душко (Buffy the Vampire Slayer, Hulk and the Agents of S.M.A.S.H.) в ролята на профайлър на ФБР – агент Вероника Доусън. Жилава, секси и шокиращо безразсъдна професионалистка, на която не ѝ липсват лични демони. Тя обединява сили с Хууд в издирването на убиец.
2

Крис Кой (Treme) вече взе участие като гост звезда в изминалия трети сезон, но от догодина той ще бъде в редиците на регулярния актьорски състав. Той ще продължи да играе Калвин, брат на Кърт Бънкър (Том Пелфрий), който крие истинските си чувства зад привидно спокойната си външност. Кой наскоро взе участие в The Walking Dead.
3

Сред новите лица в предстоящия сезон е и Кейси ЛаБоу (The Twilight Saga, Breaking Dawn 1 и 2). Тя се превъплъщава в Маги, съпруга на местен лидер на Арийското братство, която отчаяно иска по-добър живот за себе си и своя син.
4

И говорейки си на тема нови и регулярни актьори, няма как да пропусна факта, че от Cinemax обявиха повишението на Матю Райх, превръщайки го в регулярен член на актьорския състав. Навярно и в Cinemax се намират фенове на TVseries Bulgaria, че даже и се вслушват в съветите ни. Драги ми шоурънъри, моля ви нека следващият повишен да бъде Хун Лий. 🙂
5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

ten + four =