Fresh off the Boat

Създателят на Fresh off the Boat се отказва от сериала

Еди Хуанг, който е автор на новия ситком на ABC – Fresh off the Boat, който е базиран на неговия живот, се отказва от проекта.

Още от премиерата на Fresh off the Boat Еди Хуанг беше критичен към продуцентите и телевизията и заяви, че животът му е представен по комерсиален начин с цел облаги, без да се набляга на същинската част от него. По-късно през сезона той смекчи тона и заяви, че ще помогне на сериала да остане верен на спомените му от онова време.

Но след епизода от 7 април Хуанг започна серия от постове в Туитър, с които се дистанцира от шоуто. Същинска част от книгата и преживяванията на Хуанг са свързани с домашно насилие. В Fresh off the Boat нещата се представени доста по-различно от това, което той си спомня. В книгата той описва редица случаи, в които баща му е посягал на него и братята му, както и избухливия характер на майка му. Имало е случаи, в които физическото насилие е било нищо сравнено с психическия тормоз от родителите му.

Разбираемо е, че той се дистанцира и е недоволен от реализацията на ABC, но все пак говорим за ситком, а не драма сериал. Съвсем нормално е да залагат на забавни моменти с щипка сериозни теми, но ядрото ще си остане забавата. Засега не е ясно дали той Хуанг остава в екипа на Fresh off the Boat и дали ако сериалът бъде подновен, той ще озвучава епизодите. От телевизията не са излезли с официално изявление.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × three =