Актьорът Колтън Хейнс напуска Arrow след снощния епизод на драмата на The CW.

Следват спойлери!

След като отиде в затвора заради Оливър Куин (Стивън Амел) и инсценира смъртта си в епизода от 15 април на Arrow, Рой Харпър (Колтън Хейнс) напусна Старлинг Сити. Вече е потвърдено, че Хейнс няма да продължи участието си в сериала.

Въпреки че тази новина може би е шокираща за феновете на Arrow, изпълнителните продуценти на сериала Грег Берланти и Марк Гугенхайм заявиха в интервю, че именно така е била запланувана историята на героя на Колтън Хейнс.

„Когато подписвахме с Колтън, той тъкмо беше напуснал Teen Wolf и имаше хиляди възможности“ – коментира Берланти. „Така че решихме да го включим само в няколко епизода, за да прецени дали му харесва работата в сериала и дали ще продължи. И той продължи. Но когато дойде ежегодната подготовка за новия тв сезон, много продуценти го искаха в своите сериали, така че сключихме нов двугодишен договор и знаехме, че няма много време“.

Макар че напускането на Рой не бе след реална смърт, това завършва сюжетната линия, подготвяна за финала на сегашния сезон. „Ще бъде истински трудно за нашите хора“ – заяви Гугенхайм по повод финалните 3 епизода. „След загубата на Рой предстоят още трудности за Оливър, Дигъл (Дейвид Рамзи) и Фелисити (Емили Бет Рикардс). Развръзката може да очакваме в следващия четвърти сезон на сериала“.

По повод напускането на Колтън Хейнс, Берланти отговори, че е знаел, че това ще се случи в края на трети сезон още при подписването на първоначалния договор с актьора. „Когато по време на първоначалните разговори му изяснихме каква роля ще изиграе, се съгласихме, че участието му ще продължи само в няколко сезона. Така че сме щастливи, че той избра нашия екип, когато имаше и други добри възможности за кариерно развитие. Сериалът нямаше да бъде такъв без него. Той е талантлив актьор и прекрасен човек. Всички от екипа бяха ентусиазирани да работят с него. Тъжно е, че си тръгва, но нямаме търпение да видим с какво ще се захване в бъдеще“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 + one =