След като ви запознахме с първата част от най-добре облечените телевизионни герои, е ред за още една порция стил, изящество и красота.

Барни Стинсън (Нийл Патрик Харис), How I Met Your Mother

„Nothing suits Barney Stinson like a suit?” – Барни Стинсън

Барни е леке и си изкарва хляба с… един Господ знае какво (добре де, в последния епизод става ясно какво точно работи). Но като стане дума за стил, той е Човекът с главно Ч. Единственият повод Стинсън да не е облечен в своята класическа „униформа“ – втален елегантен костюм, раирана риза, джобен часовник и умело съчетана вратовръзка, е когато влиза в чужда роля, за да свали поредната мацка. Той е бил стопер на Янките, военен пилот, астронавт и какво ли още не. Във всички останали ситуации той е ходеща модна икона. Барни Стинсън вече е legen… wait for it… dary, защото измислената от него дума suit up влезна в култовия Urban Dictionary.
1

Ариа, Спенсър, Емили и Хана (Люси Хейл, Троян Белисарио, Шай Митчъл и Ашли Бенсън), Pretty Little Liars

Тези момичета са навярно най-стилните гимназистки, с които телевизията някога ни е дарявала. Впечатляващото тук е, че и четирите героини са развили свой собствен начин на обличане. Ариа е еклектична и изразителна. На нея може да благодарите (или пък не) за появилата се мания по обиците с пера. Спенсър е неподвластна на времето със своя класически гардероб, който е в пълен унисон с нейната личност. Разсеяната Хана предпочита по-момичешки и закачливи аутфити, а спортната натура на Емили залага на комфортния спортно-елегантен стил.
2

Гип Розети (Боби Канавале), Boardwalk Empire

Някои предпочитат Нъки Томпсън (Стив Бушеми) и пищните му костюми с високи яки и цвете на ревера. Според други той е конте. По отношение на лудия гангстер Розети обаче няма две мнения по въпроса. Шитите по поръчка костюми в земни цветове пасват идеално на този елегантен психар. Универсалната кройка влиза в употреба независимо от повода – от хладнокръвно убийство до разтушителна вечер, завършваща с еротична автоасфикция в местния бардак. За съжаление Гип намира своя край след като е хванат по долни гащи, без костюм и вратовръзка.
3

Джоан Уотсън (Люси Лиу), Elementary

Има си причина защо Шерлок се разбира толкова добре с Джоан: във външния си вид тя често залага на класическата консервативност, но всъщност отдолу крие творческа и нестандартна душа, която напълно разбира неговите странности. Доказателства за нейния характер можем да намерим в гардероба ѝ. Джоан определено знае как се носи разкроена рокля, а подгъвите никога не са прекалено къси, защото тя тушира ефекта им с широка долна част и чорапогащи. В нейното облекло преобладават неутралните цветове, ивиците и графичните принтове. Бохемският ѝ облик е подчертан с асиметрични акценти, артистични шалове и елегантни шапки. Облеклото ѝ никога не е скучно, но пък е винаги подходящо.
4

Деймън Салваторе (Иън Съмърхолдър), The Vampire Diaries

Мрачният красавец Деймън Салваторе е дизайнерският антипод на Анди Бърнард (The Office). Неговото мото спокойно може да бъде: „Тъмен, по-тъмен, най-тъмен“. Деймън следва стандартния вампирски протокол в обличането – черни кожени якета, плетени шалове и груб деним. Той винаги е в „нощни оттенъци“. Можете ли да го вините? Той е двестагодишен кръвопиец.
5

Дивия Кадари (Решма Шети), Royal Pains

Медицинският асистент Дивия Кадари е съпоставима с онова, което лекарят предписва, когато на пациента му е необходима глътка свеж въздух. Жизнерадостната и мила Дивия комбинира напълно съответстващите ѝ топли цветове като червено, коралово, фуксия, тиквено оранжево и шафраново в своите прохладни, морски одежди. Тя добавя и щипка екзотичност с многобройните аксесоари и бижута. Кадари не се страхува да изрази своята индивидуалност чрез външния си вид, като по този начин вдъхва доверие в своите пациенти.
6

В следващата част очаквайте: Нийл Кафри, Клер Ъндърууд, Райлън Гивънс и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twenty + nine =