Revolution

Revolution продължава под формата на комикси

Комикс от четири части слага край на историята на Revolution.

Феновете на сай-фай сериала Revolution, който приключи след два сезона през май 2014 по NBC, ще получат отговори на своите въпроси, на които не беше отговорено във финалния епизод.

Във връзка с многобройните усилия на фенове по цял свят да върнат сериала на екран, целият екип зад камера – включително изпълнителните продуценти Ерик Крипке, Джей Джей Ейбрамс, Браян Бърк, Рокни О’Банън и Джон Фавро – се събират, за да създадат специален дигитален комикс от четири части с помощта на DC Comics, който има за цел да продължи, а впоследствие и да сложи поантата на по-важните сюжетни линии в Revolution.

Всяка от четирите части на комикса Revolution ще бъде илюстрирана от служител на DC Comics, със специално и различно разработени корици и ще излиза на всеки две седмици, започвайки от понеделник, 4 май.

Частите на комикса ще дебютират ексклузивно в www.ComicBook.com, където ще бъдат поместени в продължение на седмица, а след това ще бъдат достъпни и във Фейсбук страницата на сериала на адрес www.facebook.com/Revolution.

Това са и датите, на които ще бъдат публикувани съответните глави/части на сайта на www.ComicBook.com:

Глава/част 1 – понеделник, 4 май
Глава/част 2 – понеделник, 18 май
Глава/част 3 – понеделник, 1 юни
Глава/част 4 – понеделник, 15 юни

В специално обръщение до феновете създателят на сериала Ерик Крипке благодари за лоялността и подкрепата им през последните месеци, заради която комиксът ще стане реалност. „Единствено поради вашите усилия, ние искахме да се отблагодарим, давайки ви нещо превъзходно. И въпреки че, за съжаление, не можем да направим още епизоди на сериала (има някои финансови реалности, които не можем да преборим), можем да направим следващото най-добро възможно нещо. По наши условия и точно така, както бихме искали да го направим. Всички сме се съгласили да работим по този проект или за много малко пари, или за никакви пари. Правим го, защото подобно на вас, ние сме въодушевени от тази история и искаме да видим перфектния ѝ финал. Така че очаквайте го. Благодарим ви отново. Правим го заради вас и за вас“.

  1. Анонимен

    Не съм гледал сериала но това е тъпо да е като комикс. Комиксите са интередни но това все пак е сериал. Да му направят двучасов финален епизод и да го приключат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 + 19 =