S.H.I.E.L.D.

Адриан Палики и Ник Блъд оглавяват спинофа на S.H.I.E.L.D.

В главните роли на подготвяния нов спиноф на Agents Of S.H.I.E.L.D. ще влязат Адриан Палики и Ник Блъд.

Героите на Палики и Блъд (Ланс Хънтър и Барбара Морс) бързо спечелиха феновете на Agents Of S.H.I.E.L.D., откакто се присъединиха към екипа на Фил Колсън (Кларк Грег) по-рано този сезон. Изглежда новият спиноф ще наподобява филма Mr. & Mrs. Smith от 2005, тъй като Ланс и Барбара са бивши съпрузи.

Очаква се новият сериал да продължи някои сюжетни линии, започнати в сегашния сезон на S.H.I.E.L.D. Създателите на оригиналния сериал ще работят и по неговия по-малък брат, подобно на дебютиралия вече Agent Carter. Почти сигурно ABC ще направи официална поръчка чак след приключването по работата на пилотния сценарий.

Сюжетът на спинофа ще позволи на ABC да го излъчва едновременно със S.H.I.E.L.D. Въпросът е дали след подобно решение преди година, когато телевизията излъчваше по едно и също време Once Upon A Time и Once Upon A Time In Wonderland, за което по-късно шефовете от ABC дълбоко съжалиха, би могло да намали шансовете за успех на новия сериал. Използването на спинофа като мост между есенните и пролетните епизоди на S.H.I.E.L.D. звучи като по-разумна идея, макар че това беше планът и за OUAT, впоследствие нещата взеха обрат.

Спинофът на Agents Of S.H.I.E.L.D. е един от двата нови проекта на Marvel и ABC. Другият е драма със сценарист Джон Ридли, която може би ще се фокусира върху Ms. Marvel (Камала Кан). ABC и Marvel също обмислят завръщането на Agent Carter за втори сезон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × three =