В телевизията е особено важно да изглеждаш добре. Представяме ви някои примери на повече от добре изглеждащи тв герои – или поне най-стилно облечените сред тях.

Първата част от поредицата може да прочетете тук, а втората – тук.

Нийл Кафри (Мат Боумър), White Collar

Да изглеждаш добре е неизменна част от репертоара, когато въртиш измами за милиони. От федората до избора му на обувки, изпеченият мошеник Нийл Кафри спокойно може да претендира за титлата „Най-елегантно облечен престъпник в съвременната телевизия“ и заслужено би я спечелил (нищо лично, Ред Редингтън). Кафри рядко може да бъде видян облечен в нещо по-различно от шит по поръчка безупречен костюм (сред любимите му марки са John Varvatos и Simon Spurr) и впита риза с френски маншети. Дръзките вратовръзки със солидни щипки, копчетата за ръкавели и декоративните кърпички в горния джоб на сакото прецизират неговия стил. Външният вид на Кафри умело кръстосва ретро стила с неочаквани модерни комбинации като розова риза с вратовръзка с цвят на лавандула. Любими дизайнери, използвани в шоуто, са Paul Smith, Dolce & Gabbana, Simon Spurr, Calvin Klein, Gucci, John Varvatos и Burberry. Нищо чудно, че хората се оставят да бъдат измамени с такава лекота в ръцете на Кафри.
2

Ред Редингтън (Джеймс Спейдър), The Blacklist

Ако Джеймс Спейдър беше с 20 години по-млад, навярно щях да пиша статия на тема „Открийте десетте разлики между Кафри и Редингтън“. Приликата в облеклото на двамата криминални гении е очевидна и в същото време всеки се откроява със своя индивидуалност. Когато става дума за шапките федора, няма спор, че Кафри е пионерът, но Ред достойно продължава делото на своя колега в популяризирането от малкия екран на този стилен аксесоар. Тъмните цветове в гардероба на Ред добавят още повече интрига и го превръщат в истински badass. Смущаващ, въздействащ и безупречно поддържан. Какво друго можем да очакваме от консиержа на престъпния свят?
3

Клер Ъндърууд (Робин Райт), House of Cards

В гардероба на Клер почти идеално е запечатана нейната ледена същност. Лаконичната г-жа Ъндърууд разполага с лъскави минималистични рокли и строги костюми (почти винаги черни, бели или сиви). Видът на Клер излъчва мощ и влияние, както и добре премерена доза сексапил. Изключение правят вечерните рокли без презрамки, които неминуемо показват физическата ѝ привлекателност. Като самата Клер, дрехите ѝ не са твърде ярки или наперени, а по-скоро представляват добре колосаните ѝ сила и контрол, които не бива да бъдат подценявани.
4

Райлън Гивънс (Тимъти Олифант), Justified

Докато Дон Дрейпър и Том Хавърфорд отделят много време и усилия за поддържането на своя външен вид, то при Райлън Гивънс нещата просто се случват от самосебе си. От неподправения вид на Гивънс струи мачизъм, а каубойската шапка с кожена лента е фалически показател, който подсказва какво може да се очаква от героя. Памучните ризи и тъканите колани подчертават небрежния вид на Райлън и са живото доказателство, че не е задължително да си облечен от глава до пети в маркови дрешки, за да изглеждаш добре. Понякога да си стилен е лесно!
5

Джак Донъхи (Алек Болдуин), 30 Rock

Едва ли съществува дреха, която да изглежда зле върху Алек Болдуин. Няма да се впускам в много приказки относно стайлинга на героя му Джак Донъхи, достатъчен е само един цитат от сериала:

Лиз Лемън: „Защо си облечен в смокинг?“
Джак Донъхи: „Минава шест вечерта. Да не съм селянин?“
6

Емили Торн (Емили ван Камп), Revenge

През годините от както Revengе е на екран станахме свидетели как Емили Торн се справя с целия клан Грейсън и безброй други, но има нещо още по-впечатляващо от това. Фактът, че тя го прави с невъобразима лекота, докато е облечена в елегантни костюми на Carolina Herrera, Jason Wu или Lela Rose. Героинята на ван Камп изглежда еднакво добре, независимо дали посещава социално събитие или е в спортна екипировка.
7

В следващата част очаквайте: каста на Game of Thrones, Шерлок Холмс, Джон Лутър и др.

    • Ели

      Най-вече анцуг на Adidas с надпис Samsung на фона на цъфнали магнолии. Тя селянията ходи по хората… 😀 😀

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine − five =