NBC поръча 3 нови сериала

Националната телевизия NBC поръча сериалите Chicago Med, Blindspot и Heartbreaker за сезон 2015-2016.

С началото на май месец дойде и времето, когато американските телевизии ежегодно обявяват новите си проекти за предстоящия тв сезон през есента. През май ще стане ясно и кои от досегашните сериали получават нов сезон, а на останалите ще бъде отредено почетно място в телевизионния гробищен парк.

NBC започна първа и поръча сериалите Chicago Med, Blindspot и Heartbreaker.

laurie-holden-left-nick-gelfuss-and-s-epatha-merkerson-star-in-the-new-nbc-drama-e2809cchicago-med-e2809d Chicago Med
Изпълнителният продуцент Дик Уолф представя поредната част от нашумелия франчайз Chicago (Fire, PD), емоционален поглед върху тежкото, осеяно с хаос, ежедневие на една от най-натоварените болници в Чикаго и смелия екип от доктори, които работят там. Те ще се справят с уникални нови случаи, вдъхновени от актуални събития, и сложните взаимоотношения в екипа в спешното отделение на болницата. Познати лица от пожарната на Чикато и полицейското управление ще си взаимодействат с този трети екип от героите на Чикаго. Създателите на Chicago Fire Дерек Хас и Майкъл Бранд са сценаристи и продуценти заедно с Мат Олмстийд и Дик Уолф. Актьорският състав включва Яя ДаКоста, С. Епата Меркерсън, Оливър Плат, Лори Холдън и други.

blindspoth Blindspot
От изпълнителния продуцент Грег Берланти (Arrow, The Flash) идва новият проект Blindspot: голяма международна конспирация се разплита, когато красива жена е намерена гола в Таймс Скуеър, покрита в мистериозни татуировки, загубила всякакъв спомен коя е тя и как се е озовала там. Става ясно, че по гърба ѝ е изписано името на ФБР агент Кърт Уелър. Тя, агент Уелър и останалата част от ФБР бързо разбират, че всеки знак по тялото ѝ е свързан с престъпление, което трябва да бъде разгадано. Това ще ги доведе по-близко до истината за самоличността на жената и мистериите около нея. Мартин Геро е сценарист и продуцент заедно с Грег Берланти. Актьорският състав включва Джейми Александър, Съливан Стейпълтън, Мариан Жан-Баптист, Ашли Джонсън, Роб Браун, Одри Еспарза, Укуели Роуч и други.

melissa-george-stars-as-dr-alex-panttiere-in-nbc_s-new-drama-e2809cheartbreaker-e2809d (1) Heartbreaker
Базиран на реалния живот и постижения на д-р Кати Маглиато, тази уникална медицинска драма проследява д-р Алекс Пантиер (в ролята е Мелиса Джордж), яростен световноизвестен сърдечен хирург и една от малкото жени в тази област. Упорита и безстрашна, Алекс винаги действа на своя глава и според своите принципи. Тя се наслаждава на своя динамичен живот, по своята цялост работа на пълно работно време, справяйки се с ежедневните изисквания на скептичен факултет от преподаватели и коректни стажанти, разширявайки границите на медицинската наука до впечатляващи нови висоти. Актьорският състав включва Мелиса Джордж, Дейв Анабел, Дон Хани, Мая Ърскин, Джейми Кенеди, Джошуа Леонард, Дж. Луис Милс, Руди Мартинес, Ди Ел Хъгли и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

thirteen − two =