The CW поръча три нови сериала

The CW даде зелена светлина на три нови проекта, а именно спинофа на Arrow и The FlashLegends of Tomorrow, Crazy Ex-Girlfriend и трилъра на Джули Плек Containment.

Legends of Tomorrow
Когато супергероите не са достатъчни, светът се нуждае от легенди. След като вече е видял бъдещето, пътуващият във времето измамник Рип Хънтър отчаяно се опитва да предотврати това, което предстои. За целта той е натоварен със задачата да формира група от разнородни герои и злодеи, за да се изправи пред необратима заплаха – такава, която грози не само цялата планета, но и самото време. Възможно ли е този отбор, събран „от кол и въже“, да предотврати грозяща опасност, за която нищичко не се знае?

Актьорският състав включва Виктор Гарбър (The Flash), Брандън Рут (Arrow), Артър Дарвил (Doctor Who), Кейти Лоц (Arrow), Доминик Пърсел (The Flash) и Уентуърт Милър (The Flash). Грег Берланти, Марк Гугенхайм, Андрю Крайсбърг и Сара Шехтър са изпълнителни продуценти.

Crazy Ex-Girlfriend
Ребека Блум е млада, успешна, мотивирана и вероятно луда жена, която импулсивно зарязва всичко – от своята позиция в престижна адвокатска кантора до луксозния си апартамент в Манхатън в отчаян опит да открие щастието и любовта в екзотичния и романтичен град Уест Ковина, Калифорния.

Актьорският състав включва Рейчъл Блум (Robot Chicken), която е и изпълнителен продуцент заедно с Алийн Брош МакКена (The Devil Wears Prada) и Марк Уеб (The Amazing Spider-Man).

Containment
Мистериозна и смъртоносна епидемия се разразява в Атланта, вследствие на която властите са принудени да поставят под карантина целия град. Жителите, попаднали в капана на заразата, се борят за живота си, докато местни и федерални служби отчаяно търсят лек. Полицай Лекс Карнахан се опитва да запази мира по улиците, но скоро разбира, че работата му се оказва доста по-трудна, след като научава, че дългогодишната му приятелка Жана и най-добрият му приятел и колега офицер Джейк са попаднали в капан в затворената зона. Под карантина заради вируса се намират още 17-годишната Тереза, която е бременна в осмия месец, Кейти Франк – начална учителка, барикадирана с целия си клас, в това число и собствения ѝ син, както и изследователят от Центъра за контрол и превенция на заболяванията д-р Виктор Канъртс – човекът, който взима спорното решение за налагане на карантината. От външната страна са д-р Сабине Ломърс, която е начело на правителствената борба в ограничаването на епидемията. Тя търси помощ от Лекс във връзка с удържането на кордона, което става все по-трудно, тъй като общественото доверие се влошава. От своя страна хората имат основателна причина да се страхуват за живота си – журналистът Лео започва да разплита конспирация, намирайки несъответствия в официалната версия за трагедията. Отделени от своите близки, оцелелите в рамките на кордона се намират не само в капана на фаталната болест, но и в този на изолацията, страха и пълния разпад на обществото. С времето хората печелят взаимно доверието си, надеждата остава, а от двете страни на кордона се появяват необичайни герои.

В сериала участват Дейвид Гаяси (Interstellar), Кристина Моузес (Starship: Apocalypse), Крис Ууд (The Vampire Diaries), Кристен Гутоски (Beaver Falls), Клаудия Блек (The Originals, Farscape), Джордж Янг (Casualty), Хана Мангън Уорънс (Spartacus: War of the Damned) и Тревър Джон (One Life To Live). Containment е базиран на оригинален белгийски сериал, създаден от Карл Йоос за Eyeworks. Изпълнителни продуценти на американската адаптация ще са Джули Плек (The Vampire Diaries, The Originals) и Дейвид Нътър (The Flash, Arrow).

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 + 4 =