The Frankenstein Code

Новите сериали на FOX (част 2)

Първата част на „Новите сериали на FOX“ прочетете тук.

FOX приключи с подбора на нови сериали за сезон 2015-2016. Тази година телевизията ще заложи на познати заглавия, сред които Minority Report, Lucifer и Frankenstein, базирани на филми и/или герои. Припомняме ви, че неотдавна бе поръчана и хорър комедията Scream Queens от Раян Мърфи.

The Frankenstein Code The Frankenstein Code
Вдъхновен от мита на Мери Шели за човек, върнат към живота от учен, който си играе на Господ, The Frankenstein Code се фокусира върху Джими Причърд (Роб Казински), пенсионирало се корумпирано ченге, което получава втори шанс след като се връща от оня свят. Сега, по-млад и по-силен, Причърд трябва да избира между старите изкушения и новите възможности. Сред останалите имена в актьорския състав са Дилшад Вадсариа, Адир Калян, Тим ДиКей и Сиара Браво.

Описван като сай-фай драма, The Frankenstein Code има какво да предложи, особено с изпълнителен продуцент като Хауърд Гордън, който ще плува в свои води (The X-Files, Buffy The Vampire Slayer, Angel). Копродуценти са Равич и Майкъл Куеста, последният от които е и режисьор. Това е най-новият проект на Куеста, който получава поръчка за цял сезон. Други негови успешни сериали са Homeland, Dexter, Blue Bloods и Elementary.

minority-report Minority Report
Базирана на филма от 2002 на Стивън Спилбърг, футуристичната драма се развива десет години след събитията в едноименния филм, който приключи с разпускането на специалния отдел Precrime. Новият телевизионен проект проследява един от членовете на правоприлагащия орган, който все още е измъчван от видения и се съюзява с жена детектив (Мегън Гуд), която също е преследвана от миналото си и може да му помогне да открие цел в използваните на дарбата си.

В актьорския състав на Minority Report участват Мегън Гуд, Старк Сандс, Уилмър Валдерама, Даниел Лондон, Лора Ригън, Ли Джун Ли и Зейн Хол. Сценарист е Макс Борънстайн (Godzilla), а продуценти – Кевин Фолс, Марк Милод, Джъстин Фалви, Дарил Франк и продуцентската компания Amblin на Спилбърг.

Lucifer_SC5_0057 Lucifer
Отегчен и нещастен, Владетелят на Ада Луцифер (Том Елис) слиза от трона и изоставя царството си, за да го замени за красивата и блестяща лудост на Лос Анджелис, където помага на полицията да накаже престъпниците.

В Lucifer участват Том Елис, Лорън Джърман, Рейчил Харис, ДиБи Уудсайд, Лесли-Ан Бранд, Николас Гонзалес и Скарлет Естевес. Сценарист е Том Капинос (Californication) режисьор Лен Уайзман (Sleepy Hollow), а продуценти – Капинос, Уайзман, Джери Брукхаймър, Джонатан Литман и Илди Модрович.

  1. Анонимен

    От новите заглавия на Фокс ми харесаха като идея The Frankenstein Code и Lucifer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 − eight =