Grandfathered

Новите сериали на FOX

FOX най-накрая започна подбора на нови сериали, след като направи поръчка за пилотните епизоди на два проекта: семейната комедия The Grinder с участието на Роб Лоу и медицинската драма Rosewood с Морис Чеснът. И двете заглавия идват от 20th Century Fox TV.

В четвъртък, буквално в последния момент, телевизията най-после започна подбора на нови сериали, което значи, че разполага с общо 4 дни, за да приключи. Очаква се идния понеделник медията да обяви новата си програмна схема за сезон 2015-2016.

Пилотните епизоди на комедиите 48 Hours ‘Til Monday, Fantasy Life и The Perfect Stanleys изглежда няма да ги бъде. От друга страна, The Grinder и Rosewood получиха поръчки за пълни сезони и се присъединяват към драмедията Scream Queens и възраждането на The X Files.

The Grinder Еднокамерната комедията (филм или сериал заснет с една камера) The Grinder е по идея на Андрю Могъл, Джаръд Пол и Ник Столър. Първоначално пилотният епизод е планиран за октомври, без да е уточнен нито един актьор. Впоследствие сценарият на Могъл и Пол привличат Лоу и след кратки преговори е договорена поръчка за пилотен епизод през февруари. Режисьор ще бъде Джейк Касдан. Лоу ще е копродуцент заедно с тримата създатели и режисьора Касдан, който стои зад пилотния епизод на New Girl.

В The Grinder Лоу ще играе ролята на любимеца на телевизионната публика адвокат Дийн Сандерсън (известен още като The Grinder). Фред Савидж ще е Стюарт – братът на Дийн. След като дългогодишният хитов сериал приключва, Сандерсън се оказва на кръстопът и решава да се върне в своя малък роден град, мислейки си, че е придобил необходимия опит, за да поеме адвокатската кантора на семейството си. Сред останалите актьори, които ще видим в сериала, са: Мери Елизабет Елис, Уилям Дивейн и Хана Хейс.

Rosewood Rosewood е процедурна драма, идваща от Тод Хартън, режисирана от Ричард Шепър и с участието на Морис Чеснът. Проектът се фокусира върху брилянтния д-р Бюмън Роузууд (Чеснът) – един от най-добрите патолози в Маями. Като собственик на една от най-модерните частни лаборатории в страната, той открива тайни в телата, които другите обикновено пропускат. Въпреки че е постоянно заобиколен от смъртта, Роузууд е обсебен от живота и се наслаждава на всеки момент. Неговият безграничен оптимизъм влудява циничната детективка, с която често работи, но тя не може да спори с резултатите, които уникалната гледна точка на д-р Бюмън предоставя. Другите актьори, участващи в проекта, са: Джена Лий Ортис, Гейбриъл Денис, Ана Конкъл и Маги Елизабет Джоунс.

FOX приключи подбора на нови комедии с поръчката на сериалите Grandfathered с участието на Джон Стамос и The Guide to Surviving Life (предишно заглавие: Cooper Barrett’s guide to surviving life). Двете комедии се присъединяват към The Grinder. И трите проекта са еднокамерни сериали. Такива са и подновените New Girl, Brooklyn Nine-Nine и The Last Man on Earth. По този начин за първи път от няколко години насам комедийният блок на FOX ще е изграден изцяло от еднокамерни сериали.

The Grinder и Guide са на 20th TV, докато Grandfathered идва от ABC Studios. Това е едва третата комедия, която FOX поръчва на външно студио, собственост на конкурентна телевизия. Предишните са Scrubs (NBC) и Gary Unmarried (CBS).

Grandfathered Grandfathered е по идея на Дани Чън (главен сценарист на The Office) и разполага със Джон Стамос (ER, Full House), който ще играе версия на самия себе си: харизматичен заклет ерген, чийто живот се преобръща, когато разбира, че е баща и … дядо. Стамос е копродуцент заедно със създателя на Galavant Дан Фогелмън и Чън. Джош Пек, Пагет Брюстър, Кристина Милиан, Кели Женрът и Рави Пател са част от актьорския състав.

The Guide to Surviving Life В The Guide to Surviving Life 26-годишният Купър Барет (Джак Кътмор-Скот) се обръща към камерата след пагубно преживяване и започва да разказва случки от собствения си живот, епизод по епизод, за да помогне на своите връстници да преживеят този нелеп период, наречен живот и любов, докато си на 20+ години. Бил Калахан ще изпълнителен продуцент заедно с Гейл Бърман и Джей Лапоко. Идеята за сериала е на Лапоко, а сред актьорите, които ще видим, са: Мегън Рат, Джеймс Ърл, Чарли Сакстън, Джъстин Барта и Моурийн Себастиан.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen + 15 =