Revenge

След последните разгорещени дни на решения за подновяване или прекратяване на американските сериали, телевизиите в САЩ оформиха списък от 17 прекратени досега сериали, които няма да се завърнат тази есен за нов сезон. Ето кои са те:

About A Boy (NBC)
Телевизионната адаптация на романа на Ник Хорнби не успя да намери своята ниша по NBC, въпреки че неин създател бе Джейсън Катимс, който създаде също Friday Night Lights и Parenthood. About A Boy издържа два сезона.

Backstrom (FOX)
Криминалният сериал с Рейн Уилсън не предизвика фурор със своите рейтинги през първия си и единствен сезон.

Battle Creek (CBS)
Дългоочакваният сериал със създатели Дейвид Шор (House) и Винс Гилигън (Breaking Bad) доказа, че не е най-важно кой стои зад идеята.

Constantine (NBC)
NBC изпрати драмата ловец на демони от Дейвид С. Гойър обратно в подземното царство поради слаби рейтинги.

Cristela (ABC)
На Cristela ѝ се искаше да привлече по-голяма публика, но нека си го кажем честно – още от началото беше ясно, че няма да успее.

The Following (FOX)
Оглавяваната от Кевин Бейкън драма имаше култ от последователи само през първата си година, но FOX се отърва от сериала чак след третата.

Forever (ABC)
Оказа се, че героят на Йоан Гръфъд д-р Хенри Морган все пак не е безсмъртен. ABC прекрати сериала след последния от сезона епизод, а Гръфъд написа емоционален текст по повод това в Instagram.

Hart of Dixie (The CW)
The CW най-накрая официално прекрати драмата с Рейчъл Билсън, за което създателят ѝ Лейла Гърстайн заговори още преди два месеца в Twitter.

Marry Me (NBC)
Въпреки че получи шанса да се излъчва заедно с The Voice в една и съща вечер през есента, NBC поиска развод с Marry Me по бързата процедура.

The McCarthys (CBS)
CBS отдавна спря да излъчва семейния ситком на Брайън Галивън, така че това не би следвало да е изненада за някого.

The Messengers (CW)
Апокалипсисът дойде неочаквано бързо за тази сай-фай драма, защото The CW я прекрати само след три епизода.

The Mindy Project (FOX)
Романтичният ситком с Минди Колинг никога не е бил рейтингов хит за FOX, но пък имаше верни почитатели, поради което все още има надежда стрийминг сайтът Hulu да поръча нов сезон.

One Big Happy (NBC)
Комедията по идея на Елън Дедженеръс успя да излъчи само шест епизода.

Resurrection (ABC)
Свръхестествената драма с участието на Омар Епс, която разглеждаше завръщането на вече починали хора, няма да доживее трети сезон по ABC. Сериалът започна силно с първите си епизоди, благодарение на церемонията по връчването на наградите Оскар, но не успя да задържи тези рейтинги по-нататък.

Revenge (ABC)
ABC реши, че Revenge е изпълнил мисията си след четири сезона, така че прекрати драмата с участието на Емили Ван Камп след поредица от разочароващи рейтинги.

Stalker (CBS)
Новият криминален сериал по идея на Кевин Уилямсън така и не успя да „хване“ високи рейтинги за CBS. Но пък Дилън Макдермът и Маги Кю се сгодиха.

State of Affairs (NBC)
Политическата драма с участието на Катрин Хейгъл бе приспана след сезон със слаби рейтинги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 − six =