The Mysteries of Laura и The Night Shift – Подновени

След като NBC сложи край на State of Affairs, Constantine, Marry Me, About a Boy и One Big Happy, телевизията приключи вчерашния ден с подновяването на The Mysteries of Laura, Undateable и The Night Shift. Има защо да се възхитим на The Mysteries of Laura, който се оказа единственият от новите сериали на NBC с втори сезон. Вероятно епизодите ще бъдат 13 на брой.

The Mysteries of Laura, който се излъчваше в сряда вечер от 8, не е рейтингов водач, но задържа определена аудитория, имайки предвид, че не може да се похвали с особено популяризиране.

Undateable пък беше подновен за трети сезон, който, забележете, ще се излъчва на живо, т.е. епизодите няма да бъдат заснимани и монтирани предварително. Пък и комедията вече успя да се докаже веднъж. Миналата година тя дебютира през лятото с един от най-добрите премиерни рейтинги на лятна комедия от години насам, което моментално ѝ донесе втори сезон.

The Night Shift, който бе възнаграден с втори сезон след изненадващо представяне миналото лято, тази година се излъчваше след The Voice в понеделник, предпоставка за добри рейтинги. Така медицинската драма успя да си извоюва своя трети сезон, а през есента към нея ще се включат още два медицински сериала на NBC – Chicago Med (спиноф на Chicago Fire) и Heartbreaker.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 − 9 =