Constantine

Constantine се пренася в Arrow? Възможно ли е?

Феновете на комиксите на DC все още оплакват прекратяването на Constantine от NBC. Но възможно ли е героят на Мат Раян да се пренесе в друг проект?

Свръхестествената драма е собственост на Warner Bros. Television – студиото, което стои зад Arrow, The Flash, iZombie, Gotham и бъдещите Supergirl и Lucifer. Засега целта на студиото е да намери нов дом на сериала. Преговорите се водят предимно с The CW, но и с няколко американски кабелни телевизии. Редица актьори вече призоваха за продължаването на сериала.

Главният сценарист на Arrow Марк Гугенхайм заяви, че изгаря от желание да привлече героя, така и така са в една обща тв вселена. „Би било прекрасно и веднага ми идват страшно много идеи, но за момента нищо не зависи от мен. Пък и сериалът в момента си търси друга телевизията“, заяви сценаристът.

Дори самата Стрела, Стивън Амел обяви: „Водих преговори с DC Entertainment да гостувам в Constantine. Това все още е вариант. Идеята за това гостуване е, че Константин е експерт относно известния феномен Lazarus Pit, което е и ще бъде част от историята в бъдещите епизоди на Arrow“.

Накратко – идеи се въртят в главите на всички, но за момента няма крайно решение и съдбата на Constantine остава под въпрос. Възможно е да се намери телевизия и сериалът да получи втори сезон. Ще ви държим в течение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine + two =