Чад Колман, познат с ролята си на Тайрийз в зомби драмата The Walking Dead, бе заснет в началото на май в метрото в Ню Йорк, където изпада в странна истерия.

Поведението на Колман е заснето от друг пътник в 4-минутен клип. В него Колман обикаля напред-назад, навиквайки пътниците в метрото и използвайки нецензурни изрази.

„Да! Аз съм Чад Колман! Аз съм участвал в The Wire, в The Walking Dead, не се опитвам да си правя шибан майтап с вас“ – крещи актьорът.

Той дори предизвиква останалите да го запишат: „Ако имате нужда пишете за това, ако имате нужда запишете го, хващайте телефоните си. И след като сте записали казаното от мен, кажете ми какво по дяволите сте разобличили: нищо, освен истината“.

„Къде е моят човеколюбец“ – пита Колман един от пътниците, викайки му. „Ако изобщо ти пука!“.

В разговор с медиите Колман пояснява, че е бил напълно трезвен. Той твърди, че коментарите му са по повод случилото се в Балтимор, където възникнаха бунтове, последвали смъртта на Фреди Грей. Младият афроамериканец почина на 19 април, след като бе ранен в полицейския арест.

Колман е познат на тв феновете. Той има участие в три сезона на криминалната драма The Wire, а към The Walking Dead се присъедини през 2012.

  1. Анонимен

    преди няколко дена отчето го хванаха да кара в нетрезво състояние, сега Тайрийз пощръкля…..утре сигурно ще хванат Карл да пуши трева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five + twenty =