Supergirl

Пилотните серии на Supergirl и Crowded изтекоха в интернет

Дни след официалното публикуване на програмните схеми на американските национални телевизии и трейлърите на новите продукции започнаха да изтичат пилотните серии на някои от сериалите.

Днес в редица торент тракери бяха качени премиерните епизоди на новата супергеройска драма Supergirl и новата комедия Crowded.

Supergirl е сред новите предложения на CBS и разказва за Кара Денвърс/Кара Зор-Ел, 24-годишната братовчедка на Супермен, в момента, когато тя решава да приеме и да се възползва от свръхестествените си заложби и да стане героя, какъвто ѝ е било писано да бъде. Supergirl идва от изпълнителния продуцент Грег Берланти и Warner Bros. TV. В главната роля влиза Мелиса Беноа (Glee). Берланти, Али Адлър и Андрю Крайсбърг са сценаристи, а Глен Уинтър (The Flash, Arrow) е режисьор на пилотната серия. В актьорския състав влизат още Калиста Флокхарт, Мекад Брукс, Кайлър Лей, Дейвид Хеърууд и Лаура Бенанти. Трейлърът на сериал може да видите тук.

Crowded е една от новите комедии на NBC. След 20 години родителство Майк и Мартина най-после са получили шанса отново да живеят лудо. Но когато и двете им пораснали дъщери неочаквано се завръщат у дома, а родителите на Майк развалят плановете на двойката да прекарат останалата част от живота си във Флорида, тяхното цартво вкъщи е отново пренаселено. Тази комедия доказва, че животът е по-луд и забавен с пълна къща, особено втория път. В Crowded участват Патрик Уорбъртън, Кери Престън, Стейси Кийч, Чарлийз Бърк, Мия Серафино и Миранда Косгроув. Сценарист е Сюзан Мартин, режисьор е Джеймс Бъроуз, а продуценти – Мартин, Шон Хейс и Тод Милинър.

Предстои да разберем на колко още от новите сериали пилотните серии ще бъдат качени в Интернет преди официалната им премиера. Това е честа практика, а понякога дори самите телевизии го правят умишлено, за да преценят дали реакциите на публиката ги устройват. Подобна беше тактиката на The CW миналата година с първия епизод на The Flash, но изтичането му не повлия съществено на рейтинга на официалната му премиера. Наскоро пък FOX постъпи така с Wayward Pines, качвайки епизода за гледане във Фейсбук, а премиерата на трилър мистерията бе проследена от едва 3.76 млн зрители. От друга страна, понякога епизодите изтичат без знанието на самите телевизии (първите четири епизода на сегашния сезон на Game of Thrones), което води до лов на вещици, уволнения и дори съд.

  1. Анонимен

    Може от Си би ес да са го пуснали. Защото сега като го изгледам есента ще искам още повече да гледам 1-ви сезон на Супергърл.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seven + 20 =