Hannibal

Телевизия NBC прекрати тв адаптацията по „Мълчанието на агнетата“ Hannibal след три сезона

„NBC ни позволи да създадем телевизионен сериал, което никоя друга национална телевизия не би посмяла да направи, и го задържа в продължение на три сезона въпреки ниските рейтинги“ – заяви създателят на сериала Браян Фулър.
„Hannibal ще завърши с последните си епизоди по NBC това лято, но гладният канибал винаги може да намери нещо друго за вечеря. И лично аз очаквам следващата си вечеря с NBC“.

„Горди сме с постигнатото през тези три сезона на Hannibal. Браян и неговият екип от сценаристи и продуценти, както и невероятните актьори, ни поднесоха невиждана досега история в американската телевизия. Благодарим на всички, които участваха в този проект, за непрестанните им усилия по създаването на Hannibal със зрители по цял свят“ – казаха в официално заявление от NBC.

Малко след като сериалът бе официално прекратен, в Twitter стана ясно, че създателите се опитват да продадат правата за излъчване на друга телевизия или може би стрийминг сайт:

  1. Аshikov

    Аз го прекратих още след първи сезон. Не беше зле, но доста бавно се развива и втори сезон го отлагах, докато не реших изобщо да не го почвам…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 × 2 =