Sex&Drugs&Rock&Roll

Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

6

За фенове на Денис Лиъри и хумора му

 FIRSTLOOK: SEX&DRUGS&ROCK&ROLL

Телевизия: FX

Премиера: 16 юли

Актьори: Денис Лиъри (Rescue Me, The Job), Джон Корбет (Sex And The City), Елизабет Гилиъс (Victorious) и др.

 

За да ви хареса Sex&Drugs&Rock&Roll или трябва да сте фен на Денис Лиъри, или на специфичния хумор в сериалите, в които той се вихри – като например Rescue Me или The Job. Става въпрос за често дебилно забавление, изпълнено с плоски вицове – не очаквайте прозрения в стил Черното Влечуго, от които ще ви заболи стомаха от смях. При Денис Лиъри често само се подсмихваш, не умираш от смях, но и не скучаеш. И образът му винаги е един и същ – на арогантен тип, който буди симпатии и обича всички жени, въпреки че често става обект на подигравки именно от тях заради някои негови анатомични… ъъъ… особености. Това явно никога не му пречи да е с високо самочувствие и в центъра на вниманието, както е и в Sex&Drugs&Rock&Roll.

Джони Рок е печална картинка – типичен застаряващ музикант, който е имал своите 5 минути слава преди 20 години покрай излизането на единствения албум на групата The Heathens. Група, която се разпада ден след дебюта и виновник за това е именно Джони, който преиграва с клишето за наркотиците и секса – изсмърква всичко, което види, и изчуква половинките на останалите от бандата. И сега, когато най-сетне осъзнава, че единственото, което може да върши, е всъщност нищо, се опитва да възкреси групата и славните спомени… Супер клиширан сюжет, но поне в пилотния кратък епизод това работи добре. Освен силното присъствие на Денис Лиъри, впечатление правят Джон Корбет и особено Елизабет Гилиъс, която освен че е хубава, пее много яко. Оттук нататък, предполагам, ни предстоят смешни моменти покрай налагането на новата-стара формация и покрай неумението на Джони Рок да се впише адекватно в новия свят.

Ако обичате дебелашкия, често просташки хумор, не ви става неловко от тъпи шеги и слушате рокендрол – пробвайте Sex&Drugs&Rock&Roll. Ако пък сте фенове на Денис Лиъри, винаги знаете какво ще получите – пак от същото, което особено в тия жеги е за предпочитане.

 

За фенове на Rescue Me, The Job, Empire

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five − one =