Friday the 13th официално с телевизионна версия

Преди година ви съобщихме, че има възможност за реализирането на тв продукция Friday the 13th. Вече официално имаме бъдещ телевизионен проект и The CW ще е телевизията, която ще го реализира.

Главен сценарист и двигател на проекта ще е Стивън Лонг Мичъл (The Pretender). Ето как той описва проекта:

„За разлика от проектите през 80-те години, които просто носеха името на поредицата, тук историята ще се фокусира върху Джейсън и градчето Кристъл Лейк. Не искам да направя сериал за човек с мачете, който гони девойки по бански… Това не е вариант за сериал, затова историята ще се фокусира върху полицай, който идва в градчето с цел да намери брат си. Той е пристигнал и е започнал да разследва стари убийства и е на път да свърже личната си история с тази на Джейсън и бруталните убийства. И както сами се досещате ние целим да покажем град, в който тези убийства реално са се случили преди години. Искам да покажем този град, в който филмите от поредицата са факт и самият град е култов и носи легендата. Целта ни е да покажем новия сериал като „истинската история на Джейсън“.

Friday the 13th ще има и кино премиера с нова част. Очаква се тя да е на 16 май 2016г.

  1. inferno

    The CW? Сериозно ли? За The Notebook бях окей, но да се заемат с Friday The 13th е просто несериозно, и от страна на телевизията, и от страна на хората, стоящи зад проекта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 − three =