Life in Pieces

Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

6

Нелош

Firstlook: Life in Pieces

Най-накрая се появява някаква комедия, която да опита да конкурира Modern Family. Важното в случая не е толкова дали успява, а това, че пилотният епизод на Life in Pieces не беше никак зле.

„Едно голямо семейство. Четири истории. Всяка седмица.“ Това предстои в новия сериал на CBS – Life in Pieces. Ако не сте гледали трейлъра, не го гледайте. Бях го гледал преди месеци и реално най-забавните моменти бяха в него и пилотният епизод сега ми се стори скучен. Но погледнеш ли самите сцени – те си бяха забавни и дебилни. Имаше истински забавни моменти и дори и да не кажеш „мега забавно“, не беше зле и им се получава.

Запознаваме се с бащата (в ролята Маркъс Уелби) и майката (Даян Уийст) и техните три пораснали деца (в ролите Томас Садовски, Колин Ханкс и Бетци Бранд). В първия фрагмент виждаме героя на Садовски, които се запознава с млада дама и последват забавни моменти, в които те се опитват да намерят място да оползотворят началото на връзката си. В следващия момент виждаме и героя на Колин Ханкс, който изживява един от най-важните моменти в живота на един мъж – раждането на детето му. В този пилотен епизод точно тези сцени с него и съпругата му са най-забавните и най-дебилните. След това виждаме и семейството на героинята на Бранд. Това пък моментално предизвиква у зрителя асоциации с Modern Family и семейството на Клеър и Фил. Те обаче ми се сториха най-безличните и престорени герои от всичките в този пилотен епизод. Някак си доста клиширано и зле изиграно. Надявам се натам да покажат нещо повече.

Предполагам, че различното в Life in Pieces ще бъде това, че ще виждаме отделни истории на тези семейства. Би било хубаво да виждаме и общи сцени, но през по-голямата част от епизода вероятно ще са отделни. Ще видим натам.

Като цяло актьорите се справят и са малко тези, които преиграват и дразнят с изпълненията си. Life in Pieces не натоварва, все пак е комедия, но по-важното е, че и не успява да те разтовари и да те забавлява толкова много, колкото се предполага.

С две думи – нелош сериал, който би се харесал на феновете на Modern Family, но каквито и да е сравнения с култовия сериал на ABC биха били абсурдни на този етап.

  1. Павел Динчов

    Вторият епизод беше два пъти, та даже три пъти по-забавен от първия 😀 Добре, добре, доволен съм.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × two =