Dr. Ken

Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

1

Недоразумение

Firstlook: Dr. Ken

Звездата от Community и The Hangover – Кен Йонг участва в това комедийно недоразумение на ABC, носещо името Dr. Ken.

По принцип се кефя на Йонг и това беше причината да загледам новия сериал. Той играе общопрактикуващ лекар в болница и е родител на две деца – 16-годишна дъщеря и един по-малък син. Виждаме още и неговата съпруга, която е терапевт, както и неговите колеги в болницата.

След тези 20 минути открих проекта, който мога да нарека с ръка на сърцето обида към комедийния жанр. Абсолютно всичко в този сериал е потресаващо катастрофално. Нито шеги, нито остроумни реплики, нито актьори, нищо не си заслужава.

Фоновият смях не помага и излишно дразни и изнервя обстановката. Към средата на епизода си мислех, че поне колегите му в болницата биха направили нещо, което да е забавно, но вместо това ни показват едни изкуствени и клиширани образи. От години комедиен проект не ме дразнел толкова и така да ме вбеси, че съм загубил 20 минути от живота си.

И това иначе кратко ревю е много на недоразумението Dr. Ken. Надявам се Йонг бързо, бързо да се преориентира и да си намери нещо друго, което наистина заслужава таланта му на комедиант.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen + 13 =