Новите сериали на 2015 (част II)

Новият американски телевизионен сезон стартира преди месец. Кой от новите сериали обаче има реални шансове за поръчка за нов сезон и с кой ще се сбогуваме още преди да ни е показал потенциала си. Първата част на статията може да прочетете тук.

Rosewood, FOX
Премиерните числа на Rosewood бяха по–скоро неочаквани. Сериалът стартира преди Empire с рейтинг от 2.4 [18-49], което го направи най–гледаното шоу в часовия слот 20:00-21:00 часа. През втората седмица рейтингът падна до 1.9, а миналата сряда до 1,7, но като се има предвид, че Rosewood се превърна във второто най–гледано шоу на FOX от началото на сезона до момента (след Empire), да видим драмата и през следващия сезон е много вероятно.
Шанс за подновяване: 73%

Heroes Reborn, NBC
Няма да излъжа, ако кажа, че премиерата на Heroes Reborn беше една от най–очакваните премиери за сезон 2015-16. Всички обаче знаем, че големите очаквания водят и до големи разочарования. Въпреки че Reborn стартира със задоволителния рейтинг от 2.1, сега – три седмици след премиерата, нещата не стоят толкова розово. За няколко седмици сериалът е загубил 42% от аудиторията си, а ако рейтингите продължат да са в подобен колапс, Heroes Reborn няма никакъв шанс да се възроди отново.
Шанс за подновяване: 33%

Dr. Ken, ABC
Dr. Ken e може би най–голямата изненада на новия сезон. Въпреки че още преди премиерата си ревютата, които шоуто получаваше, бяха повече от лоши, рейтингите, които комедията получи за първите си два излъчени епизоди показват друго. Dr. Ken стартира в петък от 20:30 часа с рейтинг от 1.4, което го превърна в най–рейтинговото шоу на ABC, излъчвано след Last Man Standing в трите години, в които сериалът върви в петък. Dr. Ken не само беше най-гледаното шоу във вечерта на премиерата си, но също така се превърна в най–рейтинговото шоу, излъчвано в петък вечерите от месец март насам. Във втората си седмица комедията задържа подобна аудитория и за момента нещата клонят към подновяване.
Шанс за подновяване: 60%

Blood & Oil, ABC
Blood & Oil стартира на 27 септември с рейтинг от 1.4 млн в 18-49, което беше крайно незадоволително. Като добавим към това и загубата на 0.1 рейтинг точки и повече от милион зрители през втория епизод, шансовете за подновяване на новата драма на ABC падат още по–сериозно.
Шанс за подновяване: 30%

Quantico, ABC
Въпреки че Quantico се излъчва в един от т.нар death slots на ABC – неделя от 22:00 часа, неочаквано трилърът се превърна в един от най–успешните нови сериали на телевизията за новия сезон. Quantico стартира с рейтинг от 1.9 и 7 млн пред екраните. Във втората седмица на излъчването рейтингът на шоуто се запази, което също е ясен фактор за това, че шоуто е успешно. Въпреки че още е рано да се каже дали рейтингът ще се задържи, за мен Quantico не само, че ще получи втори сезон, но и ще се превърне в един от най–рейтинговите сериали в ефира на ABC през сезона.
Шанс за подновяване: 79%

  1. beIN SPORTS

    Ot do dobri,“Quantico“ e prosto mnoo fresh,A za ostanalite-„Rosewood“ pylen klasic e piniza,“Dr Ken“genialen komik,“Blood & Oil“is a fucking swing party..;),“Heroes Reborn“za fenovete e glytka chist vyzduh….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 − two =