Van Helsing

Van Helsing – Новият сериал на Syfy

Syfy обяви официално вчера, че е поръчала 13 епизода на новия сериал Van Helsing от създателите и продуцентите на Fargo и Hell on Wheels. Екшън сериалът ще стартира с възраждането на Ванеса Хелзинг, част от следващото поколение воини, които трябва да поведат човечеството в ожесточена битка срещу завладян от вампири свят. Продукцията ще започне през януари 2016, а премиерата е очаква през есента на следващата година.

Van Helsing е екшън сай-фай сериал, фокусиран върху темите за оцеляването, конфликта, еволюцията и човешката природа. Когато Ванеса Хелзинг е възродена след пет години в бъдещето, тя разбира, че вампири са покорили света и че тя притежава уникална способност, с която да ги надвие. Тя е последната надежда на човечеството да си възвърне загубеното. Всеки епизод ще представлява нова трудност, победа или загуба и ще разкрива нов етап от битката за власт.

„Van Helsing пресъздава по нов начин тази класическа история. Този сериал ще бъде страхотно допълнение към нашата програмна схема през следващата година“ – споделиха от Syfy.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

16 + nine =