The Night Manager

Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

8

Блести покрай Лори и Хидълстън

Firstlook: The Night Manager

Невероятно обаятелният и изключително кадърен Том Хидълстън в сериал? О, да! Та даже в The Night Manager му партнира Хю Лори (House). Има предпоставки да бъде нещо запомнящо се!

Е, не постигна грандиозни нови висоти, но все пак доста приятен пилотен епизод на The Night Manager и феноменален Том! Още с ролята си на Локи в Авенджърите ме впечатли, но с всеки следващ филм се справя все по-добре и все повече ми харесва.

Запознайте се с Джонатан Пайк (в ролята Хидълстън) – бивш британски войник, който е нощна смяна рецепционист/ управител/отговорник и още нещо в хотел. Нощен мениджър, въпреки че нямаме толкова обща позиция ние българите, тук е най-точна. В началото на епизода той е в центъра на събитията на арабската пролет, а именно Кайро. На него му попадат документи, които показват, че британски милионер е замесен в продажбата на оръжия към бунтовниците. Впоследствие Пайк се свързва с британските служби и един вид е вербуван от службите с цел да им помогне да разкрият конспирацията. Веднага става ясно, че ще видим един шпионски трилър. Епизодите тук ще са само 6 и това е минисериал.

Оскъдна информация ви давам, но важното тук е, че имаме един брилянтен актьор, който ни показва образ, който е доста добре изграден и е харизматичен и интересен. От другата страна на монетата е Хю Лори, който сме свикнали да виждаме в ролята на доктор Хаус и тук липсата на бастун веднага ни прави впечатление. Иначе той е безскрупулен милионер, който (дори и с малкото си екранно време) мисли за себе си и това как да изкара повече пари и да получи повече власт. Подобно на Billions, така и тук създателите на сериала разчитат на Том и Хю, които трябва да изнесат на раменете си този проект. И повярвайте ми, в този пилотен епизод го правят с безумна лекота.

Актьорският състав на The Night Manager блести само заради тези двама актьори. Другите не пречат, но и са на много, много заден план.

Ако ви се гледа шпионски ориентиран проект, The Night Manager е за вас. Предполагам, че ще стане още по-интересно и ще видим една приятна история в тези 6 епизода.

  1. Све

    Моето мнение е че филма е изключително приятен, изгледах сезона до момента на един дъх, всеки епизод е добре оформен и сдържан и както актьорската игра така и сюжета пленяват. Нещо ново, нещо интересно и нещо което рядко се получава при мен да чакам с нетърпение следващият епизод!

  2. Йоана

    Изобщо не ми хареса, много е бавен и скучен (актьорите не ги бройте, то е ясно, че са добри, това не прави продукцията добра!) Едвам първата серия изгледах (дори не успях, а това рядко се случва…) Много сте субективни в оценките си. Пак ви харесвам, но го имайте предвид 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 + 17 =