Боб Оденкърк

Better Call Saul – Подновен

AMC обяви, че подновява спиноф сериала на Breaking Bad – Better Call Saul.

Телевизията поръча 10-епизоден трети сезон на криминалната драма, в чиято главна роля се въплъщава актьорът Боб Оденкърк като проблемния адвокат Джими Макгил, който ще се превърне в остроумния и дързък Сол Гудман от Breaking Bad.

„Това, което Винс, Питър, Боб и целия екип постигнаха с Better Call Saul, е наистина рядко и запомнящо се” – каза президентът на AMC Чарли Колиър в изявлението си. „Те взеха един от най-емблематичните, впечатляващи и обсебващи сериали в историята на телевизията и създадоха предистория, която е също толкова добра. Да гледаш как Джими Макгил се превръща в изключителния Сол Гудман е възхитително за милиони фенове. Този сериал има свой собствен усет и темпо и ние нямаме търпение да видим какво ще ни забърка този невероятно талантлив екип в 3-ти сезон.”

Better Call Saul получи 7 номинации Еми през 2015, включително за „Драма сериал”. Първите четири епизода от втория му сезон са със средна гледаемост от 4.4 милиона на епизод, според телевизията.

        • ???

          Такива клавиатурни нинджи, които са си насрани в живота много добре ги познавам… аре отивай да се играеш в пясъчника, че и без т’ва няма да се занимавам повече с тебе

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 × 4 =