Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

7

Чудато забавен

Firstlook: The Real O’Neals

Всяка година се поява някоя комедия, която засища желанието ми за този жанр. Black-ish, The Goldbergs, несправедливо прекратения Growing Up Fisher са най-пресните попълнения в този кратък, за съжаление, списък с комедии, които следя. Е, вече стават с един повече. Пилотният епизод на Real O’Neals доста ми хареса.

Семейство О‘Нийл са перфектното семейство – изрядни членове на своето папство и са пример за набожно семейство без нито един проблем. Майката постоянно иска да показва това на другите от квартала, бащата е добър баща и съпруг, по-големият син е спортист и е популярен в училището си, по-малкият брат, който се явява и разказвач, е умен и възпитан, а пък дъщерята е дейна и подхваща благотворителна акция в подкрепа на децата от Африка. Сами се досещате, че това перфектно семейство няма как да ни впечатли с нищо и нещо трябва да се случи. Е, случва се доста бързо и виждаме, че това семейство е всичко, но не и перфектно. Майката и бащата ще се развеждат, големият син е анорексик (мега дебилно е), малкият обявява, че е гей, а девойката краде от парите за африканчетата. Всичко това става ясно и на всички членове на папството.

Епизодите бяха два и бяха доста забавни и много добре направени. Изобщо всички тези „чудатости“ на всеки член от семейството са предпоставка за много забавни моменти. В тези епизоди видяхме доста такива и стартът на Real O’Neals беше доволно сполучлив.

Актьорският състав на Real O’Neals е чудно избран. И той най-вече заради майката на Джими от Raising Hope – Марта Плимптън. Тази актриса е родена за такива роли и е адски забавна. Другите актьори също са готини и им се получават забавните моменти.

Добре започваме полу-сезона. Първа комедия, първи сполучлив сериал. Дано продължат и за напред така.

 1. Redoven

  Сериала е забавен. Гледам го заради този сайт. въпреки че мразя Кимъл много ама много го мразя 🙂

  Не се сещам кой писа за Galavant, но аз лично го гледам с удоволствие. Очаквам 3тия сезон с нетърпение. Ако този сериал те впечатли, не знам как не се кефиш на Galavant. – има много добри моменти. – https://www.youtube.com/watch?v=w-c6IFBByeI

  • Павел Динчов

   Загледах един епизод само на него. Не можа да ме накара да искам други епизоди. Впечатленията ми да само от пилотния.
   * Не съм писал за него тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fifteen + three =