Иън Сомърхолдър напуска „Дневниците“?

Няколко седмици след като The Vampire Diaries беше подновен, звездата Иън Сомърхолдър намекна, че сезон 8 може би ще му е последният.

„Можете ли да повярвате? Цели 7 години! Не е ли лудост?” – заяви Сомърхолдър пред медиите. „Познавам много малко хора, които са успели да довършат сериалите си преди те да бъдат прекратени, но ние не сме. Имаме още една година. Тази сутрин се замислих „По дяволите, изкарах 7 години и 154 епизода в телевизията”. А по това време следващата година ще са 176.”

Докато продукцията вече каза сбогом на Нина Добрев, дали Сомърхолдър ще се завърне за евентуален 9-ти сезон остава под въпрос. Въпреки всичко актьорът каза, че предстоящият сезон има златната възможност да вдигне отново отминалата слава на сериала.

Както изглежда, не всички персонажи ще доживеят до осми сезон. Сомърхолдър режисира предишния епизод, озаглавен „Дни на отминалото бъдеще”, който включва няколко болезнени сбогувания.

Мислите ли, че The Vampire Diaries трябва да завърши след осми сезон?

Промо за епизода, излъчен на 1 април:

 1. Redoven

  И 6тия сезон не беше нищо особено – да бяха спрели до там. Защо Нина си отиде не знам, но загуби доста парички. Това не ми е ясно със CW. Не правят нищо ново. Доволни са явно от гледаемостта на сериалите си и ги правят вечни. Любимия ми сериал е „Supernatural“ – 11 сезона … мъка. За сега ги бойкотирам.

  • Иван

   Предполагам, че CW печелят от това, че продават сериалите си на различни канали и стрийминг услуги в различни държави. Рейтинга на повечето сериали В Сащ на CW е нисък.

   • Redoven

    На други много по-вървежни сериали им резнаха крилцата, но в CW всеки сериал има дълго бъдеще. Уредиш ли се да почнеш там – имаш цял живот приходи. Държавна сладка работа. Аман от евтини тинейджърски драми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen − 18 =