fox

FOX поднови The Last Man on Earth и Brooklyn Nine-Nine

FOX поднови комедиите си The Last Man on Earth и Brooklyn Nine-Nine за тв сезона 2016-2017, обяви наскоро президентът на компанията Дейвид Мадън. Номинираният за Еми The Last Man on Earth получи 3-ти сезон, а номинираният за Златен глобус Brooklyn Nine-Nine беше подновен за 4-ти сезон.

„Толкова се гордеем с тези сериали. Всеки има своя собствена уникална атмосфера, но и двата се отличават с феноменалния си сценарий и с изключителните си персонажи” – каза Мадън. „Бихме искали да благодарим на изпълнителните продуценти, актьорските състави и екипите, които ни поднасят страхотната си работа този сезон.”

The Last Man on Earth е продуциран от 20th Century Fox Television. Шоуто е създадено и продуцирано от Уил Форте, като той влиза в главната роля, партнирайки си с Фил Лорд, Крис Милър, Сет Коен и Анди Боброу.

Brooklyn Nine-Nine е продуциран от Television, 3 Arts Entertainment и Fremulon. Създатели и сценаристи на полицейската комедия са Дан Гор и Михаил Шур. В ролите влизат Анди Самберг, Джейд Ели, Тери Крюз, Мелиса Фумеро, Андре Брауър и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eight + 13 =