Timeless

От създателя на Revolution и Supernatural Ерик Крипке, Шон Райън (The Shield) и продуцентите на The Blacklist идва Timeless, нов екшън трилър, в който мистериозен престъпник краде забулена в тайни машина на времето, като се опитва да унищожи Америка в този ѝ вид, променяйки миналото. Единствената ни надежда е в един неочакван екип от учен, войник и професор по история, които трябва да използват прототипа на машината, за да пътуват назад във времето и да бъдат участници в критични събития. Докато се опитват да не са причината за промяна на миналото, те все пак трябва да са крачка напред пред този опасен беглец. Може ли този екип да разбули мистерията и да предотврати опасното бъдеще преди да е станало твърде късно?

В Timeless участват Абигейл Спенсър, Мат Лантър, Малкълм Батер, Горан Вишнич, Патерсън Джоузеф, Сакина Джафри и Клаудия Думит.

Timeless ще дебютира тази есен по NBC.

  1. Redoven

    Определено ще му се даде шанс. Изглежда интересен, но и малко отблъсква. Никога не ми се е нравело да гледам сериал с пътуване във времето. Тази идея нещо не ме кефи. Изключение е Continuum. Самата идея да променят миналото … не, не и не. Сцената с черния в затвора беше луда от всякъде.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 × three =