американските телевизии

Късно снощи от ABC поръчаха четири нови драма сериали и два комедийни за предстоящия тв сезон 2016-2017.

Notorious
По идея на Марк Герагос и Уенди Уолкър и базиран на реални случаи. Един провокативен поглед върху уникалното, секси и опасно взаимодействие между наказателното право и медиите. Участват Пайпър Перабо (Covert Affairs), Даниел Сънджата (Graceland), Кейт Дженингс Грант, Раян Гъзман, Кевин Зегърс, Джей Огъст Ричардс и Ейми Тийгардън.

Imaginary Mary
От създателите на The Goldbergs идва нови комедия, разказваща за самотна жена (Джена Елфман), чийто живот е преобърнат, след като най-накрая открива любовта на своя живот – разведен баща на три деца. Това подбужда завръщането на въображаем приятел, който е имала като дете, за да помогне в тежката промяна в живота ѝ и да я подготви да бъде семейна. Участват още Рейчъл Драч (гласа зад кадър на въображаемия приятел), Стивън Шнайдър, Никалъс Кумб и Ерика Тремблей.

Conviction
Сериалът разказва историята на Картър Морисън (Хейли Атуел), брилянтната дъщеря на бивш президент, която е принудена да ръководи екип от следователи, адвокати и съдебни експерти, за да разследват случаи, в които има подозрение, че признатото за виновно лице е било всъщност невинно. Участват още Еди Кейхил, Шон Ашмор и Емили Кини.

Still-Star Crossed
От продуцентите на Grey’s Anatomy и Scandal идва историческа драма, предистория на „Ромео и Жулиета“. Представени са предателство, интриги и злополучните романси на двете фамилии Монтеки и Капулети в навечерието на трагичната съдба на младите влюбените. Базирана на книгата на Мелинда Тауб. Участват Клара Рагард (Жулиета), Антъни Хед, Лашана Линч, Зулейка Робинсън, Уейд Бригс, Дан Хилдбранд, Сюзън Улдридж и Грант Боулър.

Time After Time
Базиран на романа на Карл Александър и филма от 1979г. Сериалът представя фантастична игра на котка и мишка през времето, когато популярният писател на научнофантастични романи Ейч Джи Уелс (Хърбърт Джордж Уелс) е пренесен в наши дни в Манхатън и е по следите на Джак Изкормвача. Когато Ейч Джи пристига в Ню Йорк, той открива свят, който не е подозирал, че е възможен. Участват Фреди Строма (в ролята на Уелс), Джош Боуман (в ролята на Джак Изкормвача), Хенесис Родригес и Реджина Тейлър. По идея на Кевин Уилямсън (The Vampire Diaries).

Downward Dog
Базиран на уеб сериал, носещ същото име. Сериалът разказва за измъчената Нан (в ролята е Алисън Толман – Fargo), която се оказва, че е на възраст няколко хиляди години. Разказът е от гледната точка на нейното самотно и философски настроено куче Мартин. Участват още Лукас Неф, Кирби Хауел-Баптист, Бари Ротбарт и Мо Колинс.

Speechless
Мая ДиМео (Мини Драйвър) е майка с мисия, която е готова на всичко за съпруга си Джими и децата си Рей, Дилън и Джей Джей, най-големият от тримата със специални нужди. Докато Мая се бори с несправедливостта, реална и въображаема, семейството се опитва да оправи проблемите у дома и да намери човека, който ще „даде гласа си на Джей Джей“. Участват още Джон Рос Боуи, Мейсън Кук, Майка Фаулър, Кайла Кенеди и Седрик Ярброу.

American Housewife
Кейти Ото (в ролята влиза Кейти Миксън), уверена, непрощаваща съпруга и майка на три деца, се грижи за своето семейство в богаташкия град Уестпорт, Кънектикът, населен с „перфектните“ майки и техните „перфектни“ деца.

Designated Survivor
Кийфър Съдърланд се завръща на тв екрана и то в главната роля. Актьорът от 24 играе Том Къркман – член на кабинета, който неочаквано се издига от ниските етажи до президентския стол след опустошителна атака във Вашингтон. Той ще се бори да предотврати изпадането на страната и на собственото му семейство в хаос, докато е начело на едно от най-трудните председателства в историята.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

thirteen + 16 =