the cw

Новите сериали на The CW + трейлъри

The CW съвсем наскоро потвърди подновяването на Supergirl (излъчван до този момент по CBS), а сега направи поръчки за нови три сериала, а именно Riverdale на Грег Берланти, нова версия на филма Frequency и едночасова драмедия No Tomorrow.

Четирите проекта се присъединяват към вече доста плътната програма на CW, която се завръща през есента с пълна сила и с всички настоящи сериали с изключение на прекратения Containment и Beauty and the Beast, чийто финал очакваме това лято.

Riverdale е най-новата драма на CW от продуцента Грег Берланти.
Riverdale е съвременен сериал, базиран на емблематичните герои на Archie Comics, предлагащ изненадващ и различен поглед върху Арчи (Кей Джей Апа), Бети (Лили Райнхарт), Вероника (Камила Мендес), Джъгхед Джоунс (Коул Спроуз), Жоси (Ашли Мъри) и техните приятели, които опознават сюрреалистичния живот на малкия град – тъмнина и странност бълбука изпод пълноценната фасада. Люк Пери също има роля в сериала.

Драмата първоначално е създадена за Fox и от самото начало се счита за многообещаващ проект. Роберто Агире-Сакаса (Supergirl, Glee) е сценарист, продуценти са Warner Bros. Грег Берланти, който е и фен на комиксите за Арчи, е изпълнителен продуцент.

Riverdale е шестият сериал на Берланти, който влиза в програмната схема за предстоящия телевизионен сезон в Америка.

No Tomorrow е идея на творческия екип на Jane the Virgin. Сериалът е базиран на бразилски формат и проследява живота на целеустремена, но здраво стъпила на земята мениджърка (Тори Андерсън), която работи в дистрибуционен център, подобен на Амазон. Тя се влюбва в лекомислен мъж (Джошуа Сасе), който живее от днес за утре. В стремежа си да отметнат всичко от своя бъкет лист, двамата се впускат в приключение, което води до трагикомични ситуации.

No Tomorrow е третата едночасова комедия на CW, която се присъединява към вече подновените Jane и Crazy Ex-Girlfriend. Корин Бринкерхоф (Jane) е сценарист, продуцира се от CBS Television Studios и Electus, а изпълнителен продуцент е Бен Силвърмън.

Frequency е нов поглед върху едноименния игрален филм на New Line Cinema. Сериалът се съсредоточава върху полицайка (Пейтън Лист), която през 2016 открива, че може да разговаря по аматьорско радио със своя отчужден баща (също детектив), който е починал през 1996. Те заформят нова връзка помежду си, докато работят заедно върху неразрешен случай на убийство, но тази комуникация ще се окаже с непредвидими последици, тъй като създава „ефект на пеперудата“ в настоящето.

Сериалът е на Warner Bros., първоначално е създаден за NBC за сезон 2014-15. Участват Райли Смит (Nashville), Меки Пфайфър, Лени Джейкъбсън, Антъни Руививър, Девин Кели и Даниъл Бонжур. Продуцент е Джереми Карвър (Supernatural), сценарист – Тоби Емерих.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 − thirteen =