Bones

Отлагат последния сезон на Bones с няколко месеца

Малко след като FOX официално публикува програмата си за тв сезон 2016-2017, телевизията съобщи, че бейзболната драма Pitch, чиято премиера първоначално беше запланувана за полусезона, ще бъде излъчвана четвъртък тази есен, измествайки последния 12-ти сезон на Bones през зимата на 2017.

Pitch обаче ще измести и новия сезон на култовия Prison Break, който трябваше да се излъчва паралелно с Bones, в друг ден на излъчване (от четвъртък във вторник).

Решението на телевизията изненада феновете на Bones, но изглежда е свързано с отношенията между FOX и Главната лига по бейзбол (Мейджър Лийг Бейзбол). Така по време на турнира, познат като Fall Classic, новият сериал Pitch ще може да бъде успешно рекламиран и ще достигне необходимата аудитория. Също така трейлърът на Pitch вече успя да предизвика положителни реакции от критици и зрители, така че създателят Фогелман има за какво да се хвали (другият му сериал тази есен This is Us за NBC също е един от най-коментираните нови проекти).

От друга страна, FOX може би просто реагира на новината, че ABC ще замени хитовия Scandal с новия Notorious тази есен. Pitch със своя многообразен актьорски състав, воден от Кайли Бънбъри, ще успее да си партнира с Rosewood, а също има шанс да привлече повече афроамерикански зрители, които биха предпочели Scandal, ако се излъчваше в същия момент.

Ето как изглежда променената програма на FOX:

ПОНЕДЕЛНИК
Gotham
Lucifer

ВТОРНИК
Brooklyn Nine-Nine
New Girl
Scream Queens

СРЯДА
Lethal Weapon
Empire

ЧЕТВЪРТЪК
Rosewood
Pitch

ПЕТЪК
Hell’s Kitchen
The Exorcist

НЕДЕЛЯ
Bob’s Burgers
The Simpsons
Son of Zorn
Family Guy
The Last Man on Earth

Програмата за полусезона:
ПОНЕДЕЛНИК
24: Legacy
APB

ВТОРНИК
New Girl/Brooklyn Nine-Nine
The Mick
Kicking & Screaming (Prison Break ще го замести през пролетта)

СРЯДА
Lethal Weapon (Shots Fired ще го замести през пролетта)
Star (Empire ще го замести през пролетта)

ЧЕТВЪРТЪК
Rosewood
Pitch

ПЕТЪК
MasterChef Junior
Sleepy Hollow

НЕДЕЛЯ
Bob’s Burgers
The Simpsons
Making history
Family Guy
The Last Man on Earth

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × 2 =