Timeless

Обзор на ревюто

Режисура
Сценарий
Актьорска игра
Обща оценка

3.3

Изтъркан.

Firstlook: Timeless

Преди няколко години ни заля вълната на супергеройските филми и сериали. Марвел и DC ни затрупаха със своите творения. Това продължава и до ден днешен и като гледам програмата за бъдещите проекти, ще продължи. В последно време се забелязва вълната на пътуванията във времето. Станаха наистина много сериалите, в които тази тема е засегната. Дали ще е The Flash, дали Legends of Tomorrow, 12 Monkeys, 11.22.63… E, в новия сериал на NBC – Timeless, това ще е основната тема.

В Timeless имаме екип от трима души – Луси (в ролята Абигейл Спенсър, Rectify) е историк, който познава до последен детайл миналото, Руфъс (Малкълм Барет, Better off Ted) е нашият компютърен специалист, а пък Уайът (Мат Лантър, Star Wars: The Clone Wars) е бившата барета от Делта форс. Те са сформирани от правителството с една единствена цел – да заловят големия злодей Флин, който открадва не какво да е, а машина на времето. Да, истинска машина, която смята да използва с цел промяна на историята. В ролята е най-бездарният и омразен за мен актьор Горан Вишнич. Така се радвах като го убиха в Extant, но за мое нещастие тази радост не продължи дълго и прекратиха сериала

Този сериал ще е от онзи тип, в който нашите хора ще преследват лошкото във всеки епизод и в края на епизода ще има някаква интригуваща сцена, както беше в пилотния.

Актьорите в Timeless са на средно ниво и са по-скоро безлични и неправещи каквото и да е впечатление. Не ме разбирайте погрешно, не са адски лоши актьори, просто са обикновени и незапомнящи се. Единствено девойката е една малка идея над другите.

Идеята на Timeless е до болка изтъркана и не виждам какво по-различно могат да ни покажат. Все пак последните 2 минути ще ме накарат да изгледам още един епизод. Ей така, да видим дали пък няма да стане чудо и да задържат вниманието ми. Съмнява ме, но ще видим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fourteen + twelve =