Will & Grace

Will & Grace се завръща на екран след 10 години

Всички фенове на историческата комедия Will & Grace могат да се заредят с вино и да вдигнат наздравица.

След дългогодишни спекулации и слухове по възможното съживяване на отдавна приключилия комедиен сериал Will & Grace, NBC официално обяви, че той се завръща с нови 10 епизода. Това беше споделено в Twitter в сряда следобед.

„Щастливи сме, че един от най-умните, забавни и жанрово определящи комедийни проекти в историята на NBC се завръща“ – заяви президентът на националния телевизионен канал. „Този сериал разказва за всичко в живота – от правата на хомосексуалистите до социални и политически тези. И правилно се завръща там, където му е мястото“.

Към момента не е обявена премиерна дата, но Шон Хейс, който участва в ролята на Джак в ситкома, съобщи, че завръщането ще бъде през тв сезона 2017/2018.

Хейс и неговите бивши колеги Дебра Месинг, Ерик Маккормак и Меган Мулали се събраха за пореден път миналия септември, когато в 10-минутен клип окуражиха хиляди американци да гласуват на изборите. Към днешна дата същият е събрал близо 7 милиона гледания в YouTube, което доказва, че феновете на Will & Grace с интерес чакат завръщането на талантливия актьорски състав.

Нямаме търпение, а вие?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine + 7 =