Елена ще се завърне в The Vampire Diaries под някаква форма

Шокиращ за всички истински фенове на The Vampire Diaries беше моментът, когато Нина Добрев неочаквано напусна сериала. А сега още по-шокиращо ще е, ако тя не се завърне за финалния сезон.

Един въпрос изниква в съзнанието на зрителите на тийн драмата в последно време: „ще се завърне ли тя, или не?“ Според различни източници сценаристите са се надявали до последно, че участието на Добрев е сигурно, но това така и не е станало, а нещата вече са на привършване. Изглежда, че TVD ще сложи своя край с или без актрисата.

В интервю със създателката Джули Плек преди няколко месеца беше изяснено, че Елена ще бъде централен герой в самия финал на сериала след осемте му сезона. Може би си спомняте, че Добре напусна драмата след края на шести сезон. Нейният герой ще бъде събуден, ако Бони умре.

В друго интервю пък Иън Самърхолдър, който в сериала е в ролята на Деймън, става ясно, че Елена все пак ще е част от финала, без значение дали Добрев физически ще участва, или не. Според запознати опита на Сибил да изманипулира Деймън ще изиграе важна част в историята около Елена.

„Елена всъщност никога не си е тръгвала. Тя винаги присъства и е от съществено значение за морала на Деймън, неговото самовъзприятие – особено в последните няколко епизода“ – сподели Самърхолдър.

Последният епизод ще бъде излъчен на 10 март. След като сериалът приключи, спинофът му събрат The Originals ще се излъчва на негово място. Това ще бъде четвъртият сезон на The Originals.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nineteen + nineteen =