Още за новите сериали

Натоварени седмици и месеци очакват всички в американските телевизии.

Остава малко време до края на сегашния тв сезон и е време да поговорим за предстоящия. Ето за кои сериали бе поръчан пилотен епизод през последните две седмици:

Black Lightning (The CW):
Базиран на DC комиксите. Първоначално разработван за FOX. Предварително борбата за Black Lightning между различните телевизии бе голяма, но в последствие още през септември FOX спечели проекта.

Сценарият е дело на Мара Брок Акил (The Game) и нейният съпруг Салим. Продуцент ще е Грег Берланти. Вече няколко други негови проекти попадат в The CW, след като са предварително разработвани за други телевизии – Riverdale и Supergirl.

Накратко: Джеферсън Пиърс е направил своя избор. Той е забравил геройския костюм и неговата тайна самоличност още преди години, но с дъщеря настървена за справедливост и популярен студент вербуван от местна банда, Пиърс ще бъде принуден да се върне към предишния си живот, познат като Черната мълния.

Valor (The CW):
Военна драма от драматурга Кайл Джароу. Джароу ще е сценарист и продуцент заедно с Бил Хейбър (Rizzoli and Isles).

Накратко: Границата между военната дисциплина и човешкото желание е размита в американска военна база, в която се помещава елитен екип от пилоти на хеликоптери, тренирани да изпълняват нелегални международни и вътрешни мисии. Драмата се развива в сегашно време, но и разказва за минали събития с флашбек (връщане назад) – провалена мисия, в която участва една от първите жени пилоти в екипа, която впоследствие разкрива дълго пазени правителствени и военни тайни. Всичко това води до изготвяне на сложен план за спасяване на изчезнали войници.

Las Reinas (ABC):
Сериалът бе в процес на разработване още преди две години (октомври 2014). Изпълнителен продуцент е Марк Гордън (Quantico), а сценарист – Дийн Джорджарис.

Накратко: Детектив Соня Де Ла Рейна е принудена да се сблъска със своето минало, когато конкретен случай в работата я подтиква да се свърже отново с отчужденото си семейство – една от най-престъпните фамилии в Маями. Веднъж вече върнала се в света, който е искала винаги да забрави, Соня трябва да съчетае закона и семейството, както и да изпита своята съдба като наследник на семейство Де Ла Рейна.

Unit Zero (ABC):
Екшън драмедия от създателите на хитовата комедия Black-ish с участието на австралийката Тони Колет, носителка на награда Златен глобус за ролята си в United States of Tara.

Накратко: Шпионска драма, която проследява Джаки Финк (Колет), брилянтна в работата си като инженер в ЦРУ, самотна майка и ръководител на екип агенти под прикритие. Пренебрегнати на работното място, тяхната невидимост ги прави идеален избор за повечето тайни мисии на ЦРУ.

Salamander (ABC):
Базиран на белгийския сериал от 2012 година.

Накратко: Разказва за блестящ инженер мизантроп, който вербува скептичен агент по вътрешна сигурност, за да му помогне да проследи мистериозен банков обирджия, откраднал 66 специфични сейфа, принадлежащи на могъщи бизнесмени. Това поставя началото на серия от изнудване, което може да е свързано с по-голяма конспирация.

Прочети още за новите проекти за тв сезон 2017-2018.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

nine + 10 =