Iron Fist – Нов сериал на Netflix по Марвел комикси

Новият сериал на Netflix по Марвел комикси Iron Fist ще дебютира с всичките епизоди от първия си сезон на 17 март в платформата на стрийминг сайта.

15 години след самолетна катастрофа, при която е обявен като една от жертвите, Дани Ранд (в ролята е Фин Джоунс) мистериозно се завръща в Ню Йорк решен да възстанови предишния си живот и да поеме семейната фирма. За нещастие обаче, вечен враг на Дани го подтиква да избере между фамилния бизнес и задълженията му като Железния юмрук.

 1. Павел Динчов

  Каня му се от сумати време. Тези дни ще го гледам и ще напиша 🙂

  • mandela_effect_bitch

   Супер! Да те предупредя, че е доста странен и различен и колко повече го гледаш, толкова повече вникваш в историята, която е страшно заплетена. Първият епизод може да не е най-култовият, защото задава повече въпроси отколкото дава отговори, както целия сериал. Няма да издавам нищо по нататък, само се надявам да ти допадне, ако го почнеш и да продължиш и след пилотката 🙂

 2. mandela_effect_bitch

  Ще правите ли firstlook на The OA, според мен сериала е доста добър и заслужава внимание!
  И за да не е спам, ще кажа, че с нетърпение очаквам Iron Fist и The Defenders. Daredevil ми стана много любим и ме е страх от това, че Luke Cage е ме разочарова и затова съм го оставил на заден план, но сигурно след като свършва с 565-те сериала, които гледам ще му обърна внимание и на него, пък дано да е добър.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

five × five =