Santa Clarita Diet

Накратко за Santa Clarita Diet

Падате ли си по канибали? Ами значи Santa Clarita Diet е сериалът за вас.

Знаете ли кое е хубавото на Netflix? Че за техните сериали не е нужно да се поставя ограничение/рейтинг за възраст. Могат да направят каквото си искат без да се притесняват. Естествено, този сериал никога няма да го видите по телевизията без 18+ знака. Нейтън Филиън беше изяден още в първия епизод, съжалявам за спойлера, но без него няма да разберете този сериал и не говорим за изяждане зад кадър, говорим за чисто изяждане пред камерите с цялата светна палитра, която следва от това. Ако вече сте си представили картинката, в момента описвам само първия епизод. А от това което разбрах, следващите епизоди няма да са по-цензурирани.

Дрю Баримор е главният канибал или по-точно тя е зомби, но не зомби тип The Walking Dead, а зомби брокер на недвижими имоти. iZombie пасти да яде със своите рецепти „101 начина да си приготвиш човешки мозък“. На този хорър сериал Santa Clarita Diet и Ханибал би завидял.

Така че, драги канибалисти, обединете се, вижте как веганите ни дразнят на Витошка с порциите месо. Този сериал е за вас. Приятно гледане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fifteen − three =