Красавицата и Звяра

Последният сезон на Красавицата и Звяра започва по AXN

Четвърти сезон на Красавицата и Звяра премиерно по AXN през февруари

Четвъртият сезон на сериала Красавицата и Звяра (Beauty & the Beast) продължава историята на следователя от нюйоркската полиция Катрин Чандлър и нейните ежедневни задължения на работното място. Кат има сериозни и властимащи врагове, които заплашват живота ѝ и ранната ѝ смърт би била неоспорим факт, ако мистериозен спасител не бе застанал на пътя на главорезите. Когато е още малко момиче, двете с майка ѝ са нападнати. Майка ѝ е убита, а Катрин е спасена от мистериозен звяр – наполовина човек, наполовина вълк. Тогава никой не вярва на разказа на малкото момиченце, преживяло огромен стрес, но тя знае, че не е халюцинирала, че всичко се е случило наистина. Сега, когато вече е полицай, същият ангел в кожата на звяр се завръща, за да ѝ помага и да я пази.

Четвъртият сезон на хитовата тийн драма Красавицата и Звяра, която The CW излъчваше в продължение на 4 години в САЩ, се оказа последен, за голямо разочарование на феновете. Със сигурност напрежението върху сценаристите и авторите да дадат на феновете задоволителен финал не е за подценяване. Актьорът Остин Бейсис, който изпълнява ролята на Джей Ти, споделя своите мисли по темата:

„Не мога да Ви кажа много, но усещането, че се върви към финал витае от самото начало. След като Винсент и Kат се ожениха, всички герои сякаш се потопиха в настроението на медения месец като затишие след бурята, която предизвика Лиъм. Заедно с новите заплахи (и респективно герои), можете да очаквате обичайния екшън, интриги, напрежение и свръхестествена драма. Но като цяло романтичното настроение, което изостана някъде в първи сезон, се завръща и в крайна сметка „ВинКат“ може би ще заживеят живота от мечтите си, но… кой знае! Аз в частност, като човекът играещ Джей Ти, не мога да пренебрегна наличието на повече хумор в сценарно отношение, а има и няколко епизода, с които наистина се гордея и по мое скромно мнение са най-добрите, които сме правили въобще.“

Премиерата на последния сезон на Красавицата и Звяра (Beauty & the Beast) е на 13-ти февруари, понеделник от 17:40ч. по телевизия AXN, а всяка делнична вечер в същия час можете да гледате поредния епизод.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

eighteen + eleven =