legion

Legion – Сериалът, достоен наследник на X-Men

Основната идея в Legion е за битката между фантазията и реалността, или какво ще се получи, ако дадеш на шизофреник супер сили.

За тези, които са запознати с вселената на X-men, Дейвид е син на професор X с прякор Легион и може би един от най-силните мутанти. Той знае, че има сили, но не може да ги владее. Най-лошото е, че са го убедили, че това, което се случва около него, е в главата му. Поради което той не спира да се съмнява в почти всичко. Legion е смесица от това, което се случва във въображението му и реалността.

Първият епизод на Legion беше доста силен. От ролята на Брад Пит във филма 12 маймуни (най-добрата му роля) досега не бях виждал толкова симпатично луд персонаж. Лудницата, в която се развива действието, е супер модерна и дори си има кът, където пациентите се правят на дървета и храстчета. В първия епизод се появиха малка част от другите мутанти, а предполагам сериалът ще бъде „гледай да не те хванат“.

В обобщение, Legion ще е достойна добавка към вселената на X-men, и добра загрявка за новия сериал, който предстои за мутантите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twenty − nineteen =