Кои сериали подновиха/прекратиха през последните седмици

Колкото повече наближава края на сегашния тв сезон, толкова по-напечено става за сериалите с неясна съдба. Това е и една от причините, поради които следим с интерес статуса на сериалите – подновени или прекратени са те.

От 23 февруари досега съдбите на редица сериали бяха решени. Ето и кратък преглед:

Военният сериал Six на History Channel бе подновен за втори сезон, който ще съдържа 10 епизода. Продукцията ще стартира още това лято, а премиерата се очаква през 2018г.

CBS прекрати чисто новата си драма Doubt с участието на Катрин Хейгъл само след два излъчени епизода. Не е ясно кога и дали изобщо останалите 11 епизода ще бъдат излъчени. На мястото на прекратения сериал бързо застанаха епизоди от новия втори сезон на Criminal Minds: Beyond Borders.

От Syfy прецениха, че няма да продължат Incorporated. Футуристичният трилър сериал приключи своя първи сезон в края на януари.

Поредната антологична поредица от Раян Мърфи – Feud, още не беше дебютирал по FX, а телевизията вече обяви, че го подновява за втори сезон, който ще съдържа 10 епизода. Самият първи сезон пък стартира преди седмица на 5 март.

Криминалният трилър Eyewitness също няма да се завърне за втори сезон. Въпреки добри отзиви и представянето на Джулиан Никълсън, рейтингите не задоволиха достатъчно излъчващата го телевизия USA Network.

Новата комедията One Day at a Time на Netflix, която дебютира през януари, получи едни от най-добрите отзиви за комедиен сериал за последните 1-2 години. Това доведе и до подновяването за втори сезон. Отделно, стрийминг гигантът оповести, че втори сезон ще има и A Series Of Unfortunate Events.

Riverdale и The 100 бяха подновени за нови сезони. От The CW се изказаха ласкаво за рейтингите на двата драма сериала и така те получиха съответно втори сезон (Riverdale) и пети сезон (The 100).

FX поднови Baskets за трети сезон.

Showtime продължава инвестицията си в Billions. Сериалът бе подновен за трети сезон малко след началото на втория.

BBC и FX съобщиха на съвместна пресконференция за подновяването на новия сериал Taboo. Двете телевизии го определят като изключително успешен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 4 =