Железният Юмрук е един от най-малко познатите ми герои, така че чаках с нетърпение сериала с него.

Впечатленията ми след пилотната серия са положителни. Netflix и тук няма да извадят някой супер герой, да му дадат костюм и да го пратят да вдига градове във въздуха. Главният герой ще трябва да се изправи срещу повратностите на реалния живот, в този случай срещу брат и сестра, бивши негови приятели, които ръководят фирмата на баща му.

Дани Ранд е смятан за мъртъв и се завръща сред живите, за да намери истината за семейството си. Той е майстор на кунг-фу и обича да ходи бос. Но представата за човечеството му е изкривена, светът се е променил много в годините, в които той е бил изолиран.

Актьорите се представят добре, сюжетът е интригуващ, а като минус мога да отбележа каскадите – доста нереални сравнение с другите сериали на Марвел, които вървят по Netflix.

 1. RealFan

  Снощи гледах The daily show и дори Тревър се подигра с тоя сериал 😀

 2. RealFan

  Убийствено скучен сериал. Никога не съм бил толкова отегчен. Не, не, не!!!!!!!!! Не всичко си заслужава да е на екрана и този супер герой е едно от тези неща. Питайте ABC. Техните критерии са доста високи, затова и Агентите още стоят.
  Изключително бездушно създание.

  • RealFan

   Ревюто е добро. Представя положително сериала. Да не се връщаме на скандала преди няколко години … ени уей, добра работа

  • mandela_effect_bitch

   „Агентите още стоят.“ Интересуваш ли се от рейтинги?
   А колкото до iron fist-а, не е от най-добрите марвел/нетфликс продукции, но си беше готин.

   • RealFan

    Да, от доста време искам да знам източниците, които използва сайта за рейтинги и новини, и като цяло някои любими сайтове. Ако на някой му се споделя – да заповяда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

one × one =