Най-бързо прекратените сериали (Част 1)

Телевизията е била дом на безкрайно много 1-сезонни великолепни сериали. Но ако трябва заговорим за сериали, които практически не „преживяват дори първата си рекламна пауза“?

Представяме ви класация на най-бързо прекратените американски сериали. Най-често поради ниски рейтинги те не получиха шанс да покажат на какво са способни.

The Beautiful Life – Прекратен след 2 епизода
С участието на Миша Бартън, Корбън Блу, Ел Макферсън и Сара Пакстън. Изпълнителен продуцент на драмата е Аштън Къчър, като историята разказва за живота на група модели от Ню Йорк. 4 от заснетите епизоди така и не се излъчват в ефир. Трейлър:

Caveman – Прекратен след 7 епизода
Ситком сериал, който ABC излъчва между 2 октомври и 13 ноември 2007. Сериалът е базиран на поредица тв реклами на американската застрахователна компания Geico. Вижте ги по-долу:

Coach – Неизлъчен

NBC беше решена да възроди сериала Coach от 90-те с Крейг Нелсън след близо 18 години. Бързо бяха поръчани цели 13 епизода. Само че от телевизията решиха дори да не излъчат премиерата. Изглежда не им е допаднала достатъчно..

Day One – Неизлъчен
По-правилното заглавие към този момент е по-скоро Day None. 13-те първоначално поръчани епизода за този постапокалиптичен драма проект с участието на Дейвид Лионс (Revolution) бяха намалени до 4, а малко след това NBC реши, че ще излъчи пилотната серия като тв филм… което също не се случи.

Doubt – Прекратен след 2 епизода
Въпреки силното участие на актьори като Катрин Хейгъл, Лавърн Кокс, Дюле Хил и Елиът Гулд, CBS дръпна шалтера на тази процедурна драма след само две седмици на излъчване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 − 9 =