Шефът на CBS обвинен в сексуален тормоз

Обвиниха шефа на CBS Лесли Мунвес в сексуален тормоз. Бордът на директорите на телевизията стартира процедура по задълбочено разследване след разшумял материал на The New Yorker.

Според все още непубликувания материал изпълнителният директор на CBS е докосвал и целувал насилствено жени от неговото обкръжение. Това е поредният случай на подобни обвинения след серията от публично осъдени личности от големия екран като Кевин Спейси, който дори изгуби ролята си в House of Cards.

68-годишният Лесли Мунвес, който оглавява CBS Corp. от 1998 г., е най-високоплатеният изпълнителен директор в сектора. Той е спечелил 69,3 млн. долара през 2017 г. Това е с 20 млн. долара повече от следващия в класацията – Джефри Бюкс от Time Warner, който е получил около 48 млн. долара.

Мунвес има пръст в големите рейтингови успехи на телевизията като Everybody Loves Raymond, Survivor и CSI: Crime Scene Investigation. Наскоро по негова идея стартира стрийминг услугата CBS All Access, която излъчва спиноф на The Good Wife и сериала Star Trek.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 + sixteen =