Сериалът McMafia, който обиколи света

Сериалът McMafia е един добър завършек на делничния ден.

Тази международна продукция на британската BBC и американската AMC със сигурност е добър избор за разпускане след поредния дълъг и измарящ делничен ден. Сериалът бързо ни пренася от Лондон в Загреб, после Сплит, Катар, Мумбай, Прага, Кайро, Белград, Истанбул, Москва и не на последно място Тел Авив. Историята е динамична и ни показва героите, които посещават изброените по-горе локации като основната им цел е да надвият един безскрупулен руски мафиот. Той от своя страна няма намерение да се откаже твърде бързо.

Всъщност сериалът е вдъхновен от книга на журналиста Миша Глени, която той пише през 2008г. Интересен факт е, че в нея основният сюжет се развива в България и разказва именно за българските мафиотски структури след края на Съветския съюз. В сериала обаче България не се споменава.

Донякъде напомня на Ozark – където главният герой, гениален финансист, по стечение на обстоятелствата е въведен в поредица от престъпления, които впоследствие заплашват неговия живот и този на семейството му.

В McMafia има достатъчно екшън, красиви пейзажи и секси рускини. А какво по-хубаво от това, че беше подновен за втори сезон? Именно сега трябва да го почнете 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

fifteen − 11 =