Fear the Walking Dead е готов да Ви спечели отново

И вие ли сте от хората, които бяха разочаровани от Fear the Walking Dead?

В такъв случай е време да започнете да гледате отново, защото, може би за пръв път от началото на сериала, зрителите с нетърпение очакват завръщането му. Spin-off-ът на най-популярния сериал за зомбита изкара три трудни години, в които все повече фенове спираха да го гледат. Създателите се опитваха да задържат зрителите по всякакъв начин, включително като убиваха главни герои само заради ефекта на шока, но нищо не помогна.

В крайна сметка AMC предприеха много смела стъпка и промениха всичко. Четвъртият сезон на Fear the Walking Dead, чиято първа половина приключи през юни, беше един съвсем различен сериал – нови герои, нова визия, нова история. И не само това – действието прескочи доста напред във времето, така че да съвпада с финала на „Живите мъртви“.

Четвърти сезон започва непосредствено след края на войната срещу Нигън и ни среща с Исус, Керъл и Рик, а Моргън става важна част от историята на FTWD.

Тази поредица от правилни решения, а и страхотните нови герои, успяха да разпалят зрителския интерес отново и да осигурят на апокалиптичната драма пети сезон.

След около две седмици ни очаква бурна втора половина на сезон 4, така че сега е най-подходящият момент да наваксате с пропуснатото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

1 × 2 =